Samsung vil hjelpe nordmenn å finne kjærligheten – via kjøleskapet. Foto: Samsung

KJÆRLIGHET VIA KJØLESKAPET

Samsung vil hjelpe deg med å finne kjærligheten via kjøleskapet, med sin Tinder-liknende tjeneste Refriderdating.

Publisert

For å hjelpe single nordmenn å navigere i dating-jungelen har Samsung utviklet en dating-tjeneste som lar brukeren vise hvem de er, gjennom kjøleskapet sitt.

For å gjøre det enklere for single nordmenn å finne den rette, har Samsung i motsetning til mer tradisjonelle tjenester hvor profilen ofte består av et portrettbilde, presenterer man seg på Refrigerdating gjennom et bilde av hva man har i kjøleskapet sitt.

– Dagens teknologi gjør folks hverdag lettere. Med kjøleskap-serien Family Hub kan man enkelt holde orden på innholdet i kjøleskapet direkte i telefonen. Når veien til kjærligheten sies å gå gjennom magen, er det naturlig å sette dette på prøve og spørre seg selv hva våre kjøleskap egentlig sier om oss. Forhåpentligvis vil bildet være litt mer representativt for hvem personen egentlig er enn når vi redigerer og legger filtre på profilbildene våre, sier Mathias Johansson, opplæring- og kommunikasjonsansvarlig for hvitevarer i Samsung Norden, i en pressemelding.

Samsung mener at maten man spiser kan gjenspeile hvem man er som person og hvilke interesser man har. En person med stor interesse for trening kan oppbevare proteinshakes i kjøleskapet, en ekte livsnyter vil kanskje fylle kjøleskapet med østers og champagne, mens den travle kanskje ikke engang bruker kjøleskapet sitt. På denne måten kan single personer tydeligere presentere sin identitet gjennom Refrigerdating, mener selskapet

Når veien til kjærligheten sies å gå gjennom magen, er det naturlig å sette dette på prøve

For å kunne finne kjærligheten via Refrigerdating må du ta et bilde av innsiden av kjøleskapet ditt, og laste det opp på Refrigerdating.com. Tjenesten er basert på Swipe-teknologien der brukerne enten drar til høyre (for å like) eller venstre (å mislike). For å kontakte og skrive til folk på sjekke-plattformen må man matche med hverandre, noe som betyr at begge må ha trykket «like» på det respektive bildet. Samsung lover at ingen brukerdata blir lagret for andre formål enn å finne kjærligheten.

Powered by Labrador CMS