TomTom fotoboksvarsling til iPhone

Pressemelding fra TomTom 13. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom lanserer i dag en oppdatering til fotoboksvarslingen på sin iPhone applikasjon og gir samtidig brukerne et 12 måneders gratis abonnement til tjenesten. Applikasjonen inkluderer også nye funksjoner – nå vil brukerne kunne motta hørbare og visuelle fotoboksvarslinger når applikasjonen kjører i bakgrunnen eller når skjermen er av. Tjenesten for gjennomsnittsmålinger også forbedret, noe som hjelper brukerne å holde seg under fartsgrensen, selv når de kjører ut av tuneller.

Fotoboksvarslingen for iPhone varsler brukerne om både fotobokser og mobile kameraer. Den informerer brukerne om fart, fartsgrensen, type kamera de vil møte og distansen frem til fartsmålingen. Med siste versjon av applikasjonen vil både nye og eksisterende brukere motta 12 måneders gratis bruk av fotoboksvarslingen. Eksisterende brukere vil få et ekstra år med gratis bruk av tjenesten når deres aktive abonnement utgår.

«Vi er glade for å kunne tilby 12 måneders gratis fotoboksvarsling med vår applikasjon», sier Gerry Hinds, Vice-President Mobile hos TomTom. «Vår fotoboksvarslingstjeneste brukes allerede av 1,6 millioner sjåfører. Det er alle som bruker tjenesten på sin navigasjonsenhet, innebygde navigasjonsløsninger eller på smarttelefoner. Når flere og flere brukere deler lokasjoner for nye fotobokser eller de som er fjernet, vil tjenesten styrkes ytterligere og dra nytte av et voksende community av TomTom brukere.»

Den siste versjonen av applikasjonen gir også brukerne muligheten til å motta varslinger for såkalte «hotspots» for mobile fartsmålinger. Oppdateringen gir også mulighet for å streame lydvarslinger til TomToms håndfrie navigasjonspakke, eller andre A2DP Bluetooth kompatible enheter for å forsterke lyden.

Powered by Labrador CMS