TomTom MyDrive

Pressemelding fra Tomtom 29. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom lanserer MyDrive

Brukes på din smarttelefon, nettbrett eller PC for å se nåtids trafikkinformasjon, planlegge ruter og sende destinasjoner til din TomTom GO

TomTom (TOM2) lanserer i dag TomTom MyDrive, en applikasjon og webside designet for sømløst å koble bilen til den digitale verden. Nå kan sjåfører bruke sin smarttelefon, nettbrett eller PC til å se nåtids trafikkinformasjon, planlegge ruter og sende destinasjoner til TomTom GO, før de setter seg i bilen.

TomTom MyDrive lanseres med innovative funksjoner og vil fortsette å utvikles, ettersom MyDrive-plattformen er åpen for tredjeparts utviklere. Dette betyr at innovative kjørekonsepter og applikasjoner kan utvikles og implementeres i løsningen – for enda flere fordeler til sjåfører over hele verden

.

MyDrive hjelper sjåfører med å komme raskere avgårde ved å sende ruten direkte fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en til TomTom GO som er installert i bilen – så snart sjåføren sitter i bilen er han klar til å kjøre.

MyDrive hjelper deg også med å beregne når du må reise for å ankomme destinasjonen i tide, ettersom den kan registrere nåtids trafikkinformasjon. Brukeren kan forhåndsplanlegge ruter, vurdere trafikksituasjonen og motta ETA basert på trafikken for øyeblikket, slik at man kan planlegge egnet avreisetidspunkt.

Det er enklere enn noensinne å legge til favoritt-destinasjoner. Brukeren kan lagre lokasjoner for «hjemme» og «arbeid», og importere skreddersydd Favoritt-liste1.

– MyDrive lanseres med innovative funksjoner – designet for å gjøre kjøreopplevelsen enklere. Den beregner når du må reise for å ankomme i tide, personaliserer kartet med favoritt-destinasjoner og sender ruten til din TomTom GO før du har satt deg i bilen. Men dette er bare starten. MyDrive tilbyr så mye mer, og ved å åpne opp plattformen for tredjeparts utviklere, åpner vi opp nye spennende muligheter for fremtiden, sier Corinne Vigreux, Managing Director, TomTom Consumer.

MyDrive er tilgjengelig via mydrive.tomtom.com for PC, og via Apple Store og Google Play for iOS og Android.

MyDrive er tilgjengelig på TomTom GO 510, GO 610, GO 5100 og GO 6100, og blir tilgjengelig på tidligere2 TomTom GO-modeller med en programvareoppdatering.

MyDrive App

The MyDrive App for for smarttelefoner og nettbrett lanseres i mai 2015. Inntil da, mydrive.tomtom.com er tilgjengelig fra nettleser på mobil.

Powered by Labrador CMS