TomTom Traffic Checker

Pressemelding fra Tomtom 1. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom løser pendlerdilemma

~ Forlat huset i tide med TomTom Traffic Checker på TomTom MyDrive App ~

Problemet å vite når man skal forlate hjemmet for å komme til arbeid i tide har nettopp blitt løst, takket være lanseringen av en ny innovativ, tjeneste fra TomTom (TOM2). Den kalles TomTom Traffic Checker, og er tilgjengelig fra i dag på gratisappen TomTom MyDrive.

- Pendlere har det ikke lett - det daglige stresset med å skulle rekke alt, til jobb, barnehagen og butikken, kan være utrolig frustrerende. I TomTom jobber vi kontinuerlig for å gjøre hverdagen litt enklere. Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder, har vi utviklet Traffic Checker for TomTom MyDrive. Nå vil sjåførene bedre forstå når de trenger å forlate huset eller kontoret, for å komme til sin destinasjon i tide. TomTom har endelig løst et av de store pendlerproblemene, sier co-grunnlegger og administrerende direktør i TomTom, Corinne Vigreux.

TomTom Traffic Checker sender personlige meldinger til sjåførenes smarttelefoner, slik at de kan få vite om det er og eventuelt hvorfor det er trafikkproblemer på deres pendlerute. I tillegg blir føreren varslet om å sjekke ut TomToms MyDrive app for å se den raskeste tilgjengelige ruten til bestemmelsesstedet. Ruter kan overføres til en TomTom navigasjonsenhet ved å klikke på en knapp i programmet.

MyDrive er tilgjengelig for iOS og Android ™ -enheter på Apple App Store og Google Play ™, og er også tilgjengelig via skrivebordet på mydrive.tomtom.com på PCer og bærbare datamaskiner. På iOS-versjonen av MyDrive, kan sjåførene velge å ha en personlig widget for å sjekke forsinkelser på deres pendlerute. På Android-versjonen, kan sjåførene se et personlig varsel.

MyDrive App viser TomToms nøyaktige kart, nøyaktig trafikkinformasjon, og smart routing. Denne kombinasjonen er det som gjør kjøreopplevelsen med TomTom så unik.

-ends-

Powered by Labrador CMS