Netgear Arlo og Smartthings

Pressemelding fra Netgear 5. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Intelligent og sikkert hjem med Arlo og Smartthings

Nå kan NETGEAR Arlo Wire-Free brukes sammen med Samsung SmartThings til trådløs overvåkning av hele hjemmet – både innen- og utendørs.

NETGEAR, Inc. (www.netgear.com) har offentliggjort at Arlo Wire Free HD-overvågningskameraene nå integreres i Samsung SmartThings. Med dette kan de trådløse Arlo-kameraene fjernbetjenes og fungere i samspill med andre enheter som støttes av SmartThings-plattformen, for å gi en elegant og brukervennlig sikkerhetsløsning for hele hjemmet.

For eksempel kan Arlo Wire-Free starte videoopptak aktivert av sensorer for dører, vinduer eller bevegelse som er en del av Smart Home Monitor. Video kan videre overføres direkte til SmartThings-appen. Det er også mulig å sette opp aktivering av andre SmartThings-enheter basert på kameraenes bevegelsessensorer, for eksempel for å slå på lys når en person nærmer seg huset eller går inn i et rom.

«Formålet med Arlo er å gjøre det enkelt å holde et øye med huset, barna, kjæledyr eller andre ting som er viktige i folks liv. Med tilgang til Arlo Wire-Free-overvåkningskameraene via Samsungs SmartThings-app, er det enklere enn noen sinne å sette opp en intelligent og sikker overvåkningsløsning» forteller Pål Vatneberg, nordisk salgssjef hos Netgear.

Brett Worthington, leder for det amerikanske markedet og viseadministrerende direktør for global forretningsutvikling hos SmartThings uttaler: «Det smarte hjemmets suksess er i høy grad avhengig av om det er kompatibelt med markedets mest populære og teknologisk avanserte enheter. SmartThings jobber med å skape en åpen plattform med et økosystem av tredjepartspartnere. Vi er glade for å kunne tilby være kunder en rekke nye muligheter gjennom integrasjonen av NETGEARs Arlo-kameraer».

Pris og tilgjengelighet

SmartThings-appen kan lastes ned gratis til iOS-, Android- og Windows-baserte smarttelefoner – støtte for Arlo Wire-Free overvåkningskameraer er på plass i den nyeste versjonen.

Powered by Labrador CMS