WITHINGS WIFI BODY SCALE

Withings Wifi Body Scale er kåret til Årets Skjønnhetsprodukt.

Publisert Sist oppdatert

WITHINGS WIFI BODY SCALE

Denne baderomsvekten registrerer vekt, fettprosent og BMI, og laster opp informasjonen via trådløst nettverk til et sikkert nettsted som du har tilgang til via både PC-en og iPhone. På undersiden finnes et batterirom med plass til fire AA-batterier og en USB-port (for konfigurasjon av det trådløse nettverket). Vekten veier 2,3 kilo og er 32 x 32 centimeter stor og 23 millimeter høy, med en pris på rundt 1.200 kroner.

Denne baderomsvekten registrerer vekt, fettprosent og BMI, og laster opp informasjonen via trådløst nettverk

NOMINERTE

Braun Venus IPL

Gillette Venus Naked Skin er utviklet av Braun og er et hårfjerningssystem med IPL for hjemmebruk. En IPL-maskin produserer lys med mange bølgelengder. Lyset absorberes av f.eks pigment i hår eller i de røde pigmentene i blodkar og omdannes til varme. Kunden skal kunne oppleve redusert hårvekst etter seks behandlinger. I pakken medfølger en aktiveringsgel som lar lyset bli overført direkte til hårroten. Prisen på apparatet ligger rundt 3.500 kroner.

Silk'n Flash&Go

Hårfjerningsmaskinen bruker HPL-teknologien (high power laser) for å fjerne uønsket hår på armer, bein, underarmer og bikinilinjen, i løpet av 25 minutter. Apparatet sender ut en kort laserpuls, og resultatet skal være synlig etter to til fire behandlinger. Det behandler seks kvadratcentimeter per puls. Silk'n Flash&Go er godkjent av FDA (US Drug Administration), og skal redusere hårvekst med opp til 50 prosent. Silk’n Flash&Go koster rundt 2.500 kroner i butikk.

Fagjury: Elisabeth Dalseg (DinSide), Julie Nesse (NetOnNet), Patrick Lund (Expert), Christian Nævdal (Elkjøp) og Marte Ottemo (fagbladet Elektronikkbransjen).

Les mer om vinnerne i de andre kategoriene:

Årets småelektriske: Wilfa Juicemaster

Årets hvitevare: Siemens flexinduksjon

Årets fotoprodukt: Canon EOS 650D

Årets tilbehør: Belkin Music Receiver

Årets mobiltelefon: Samsung Galaxy S III

Årets dataprodukt: Samsung Galaxy Note 10.1

Årets skjønnhetsprodukt: Withings Wifi Body Scale

Årets TV-produkt: Samsung 8-serien

Årets spill: Fifa 13

Årets film: Kon-Tiki

Årets lydprodukt: Samsung DA-E750

Årets annonsør: Canon

Årets julegave: Samsung Galaxy S III

Powered by Labrador CMS