AEG MaxiKlasse

Pressemelding fra Electrolux 15. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

AEG lanserer markedets største ovner i Norge

Den nye ovnsserien fra AEGs nye kjøkkenkolleksjon gir forbrukerne bedre kontroll med matlagingen, høyere effektivitet og større kapasitet – alt innenfor standard ovnsstørrelse.

De nye MaxiKlasse™-stekeovnene fra AEG steker maten jevnere og mer effektivt, uansett hvor i ovnen du plasserer den. Undersøkelser viser at dette har avgjørende betydning for 90% av forbrukerne når de velger ny ovn. Det nye luftfordelingssystemet ThermiC°Air, som gir bedre sirkulering av varmluft i ovnen, er en av grunnene.

Den nye ovnsserien fra AEG Neue Kollektion kommer i norske butikker i månedsskiftet mars/april 2011.

For flere nyheter fra Electrolux konsernet se http://newsroom.electrolux.com/no/

Tekniske spesifikasjoner MaxiKlasse™-ovnen (avhengig av spesifikasjonsnivå)

•    CT-sensor: Steketermometeret måler kjernetemperaturen og overvåker stekeprosessen for å oppnå det perfekt resultat – slik du vil ha det.

•    OptiFlex™-stativ 5+4: makismal fleksibillitet med enkle monterbare glideskinner som gir deg muligheten til å bygge opp ovnen slik du ønsker.

•    FlexiRunners™: Sistegenerasjons teleskopiske glideskinner som er enkle å sette inn og ta ut av ovnen.

•    PerfektEntry: Den unike stigeformen gjør at man uanstrengt kan sette inn og ta ut ovnsinventaret.

•    IsoFront®Top og IsoFront®Plus: Ovnsdøren har flere glass med reflekterende belegg. Dette sammen med et avansert ventilasjonssystem  gjør at utsiden av ovnsdøren aldri blir for varm. For IsoFront®Top vil den vil aldri overstige 20 grader over romtemperaturen.

•    FloodLight™: Den unike  ovnsbelysningen som er rettet forfra og bakover gir100% fokus på maten.

•    MaxiView: Godt innsyn gjennom ovnsdøren -  20% større en tradisjonelle ovnsdører.

•    SoftMotion™: Den unike, lydløse døren lukkes like avdempet som en moderne kjøkkenskuff. Dette er standard på ProCombi-ovnen og  andre modeller med mange av AEG’s brukervennlige funksjoner.•    Proframe™: Frontramme i rustfritt stål. Tilgjengelig kun på et antall utvalgte modeller.

Til toppen