Bjørn Ove Drabløs er ny COO (Chief Operating Officer) i LG Electronics Nordic AB. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Procter & Gamble i Norge, og har tidligere arbeidet blant annet i Gillette Group og Braun, først som salgssjef og siden som administrerende direktør.

BD MED YOUTUBE

LG lanserer Blu-ray-spilleren BD370 med YouTube-funksjon.

– For filmentusiasten blir filmopplevelsen herlig interaktiv og en helt ny måte å se film på. I tillegg til BD-live 2.0 kan man med en internettilkopling tilgang til alt materiale som er tilgjengelig på YouTube. BD370 er utrolig rask og enkel å bruke, sier produktspesialist audio, Kaveh Kiani.

Spilleren er kompatibel med USB 2.0 og eksterne HDD avspillingssystemer, og den kan lese BD, CD og DVD samt DivX-, MP3-, WMA- og JPEG-format.

Les også:

LG satser lokalt

Virtuelt NAS-bibliotek

Et grafisk grensesnitt skal gjøre det lett å navigere mellom Blu-ray-spilleren BD370 funksjoner. I handelen i mars. Pris: 2.500,-
LCD-TVen LH4000c skal være den første TVen som har fått A-klassifisering når det gjelder energiforbruk. Energisparesystemet reduserer forbruket med opptil 80 prosent sammenlignet med produktene fra 2008, takket være blant annet lavenergidrift (12 V), en fysisk strømbryter som reduserer energiforbruket til 0 W fordi man kan unngå stand-by, Intelligent Sensor II som tilpasser bildene etter lys- og fargeforholdene i rommet. I handelen første halvår, i størrelsene 19, 22, 26, 32, 37 og 42 tommer.
Hjemmekinosystemene HB954PZ og HB554BP har Blu-ray-spillere (BD Live profil 2.0) og base for iPod/iPhone. Lyden kan tilpasses etter bruksområder som spill og TV, og håndterer blant annet MP3-formater. Full HD-skalering (1080p) og HDMI 1.3. Simplink gjør at
også andre LG-enheter kan styres via samme fjernkontroll. I handelen i mai. Pris: 7.000,- og 5.300,-
Mikrostereoanlegget FB44 håndterer CD, DVD, MP3 og DivX. VSM Pro-teknologien med 2.1-lyd gir virtuell flerkanalslyd. Optisk inngang og HDMI. Base for iPod/iPhone. USB-port samt aux-inngang for bærbare enheter. Luken til platene åpner seg automatisk. I butikkene i april. Pris: 2.600,-
LGs stand på CES viste i større grad enn tidligere nyheter for det amerikanske markedet. De europeiske modellene vises først på IFA.
Til toppen