Canon PIXMA MG4150

Pressemeling fra Canon 1. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt, rimelig multifunksjonsprodukt med mange tilkoblingsmuligheter – PIXMA MG4150

Canon lanserer i dag et nytt, kompakt multifunksjonsprodukt med mange tilkoblingsmuligheter og smarte funksjoner, som passer perfekt for studenter eller familier som vil ha en rimelig kvalitetsskriver med de nyeste nettfunksjonene. PIXMA MG4150 leveres i lekker sort design med forbedret funksjonalitet og tilkoblingsmuligheter som gjør det enklere enn noen gang å skrive ut fra smarttelefoner og nettbrett.

MG4150 har også tosidig utskrift og miljøvennlige designfunksjoner samt et utvalg smarte programmer som hjelper deg med å få mest mulig ut av dokument- og fotoutskriftene.

Koble til og del

Takket være integrert Wi-Fi-tilkobling kan MG4150 skanne og kopiere tilnærmet  hvor som helst i hjemmet.  Med Canon-appen Easy Photo-Print får du rask og enkel trådløs skanning og utskrift fra iOS™- og Android™-enheter – helt uten PC. Med tilgang direkte til nettskyen kan du skrive ut favorittbilder lagret i album på nettet, inkludert album på CANON iMAGE GATEWAY og Picasa, ved hjelp av funksjonen for fotoutskrift fra nettalbum via PIXMA Cloud Link.

Tidsbesparende MG4150 har også en rekke utskriftsklare maler, inkludert kalendere, konvolutter, notater og andre nyttige ressurser, som alle sammen er tilgjengelige med et enkelt knappetrykk med Web Template Print.

Forbedret funksjonalitet

Med nye MG4150 går det enda raskere å skrive ut dokumenter og bilder med førsteklasses utskriftskvalitet. Et kantløst bilde på 10 x 15 cm skrives ut i løpet av cirka 44 sekunder i standardmodus. Dokumenter skrives ut med 9,9 bilder/min (ISO) i sort-hvitt og 5,7 bilder/min i farger. Skriver du ut mye, vil du sette pris på at Canons FINE-blekkassetter nå kommer i XL-størrelse med høy kapasitet, noe som betyr en besparelse på opptil 50 prosent i forhold til standardkassettene[i]. Modellen er velegnet til både dokument- og fotoutskrift, og FINE-skrivehodeteknologi med minimum 2 pikoliter blekkdråper kombinert med maksimum utskriftsoppløsning på 4 800 dpi leverer flotte fotoutskrifter og tydelige tekstdokumenter. MG4150 er også utstyrt med LCD-skjerm på 6,0 cm og automatisk tosidig utskrift for effektiv og besparende utskrift på begge sider av papiret.

Smart design

Videre sørger MG4150s smarte design og øko-innstillinger for at produktet skiller seg ut i mengden. Elegant design med høy glans og kompakt størrelse passer MG4150 inn i de fleste hjem. Canons design med frontbetjening gjør det enkelt å fylle på papir og bytte blekkassetter, og enheten kan plasseres helt inn mot veggen eller på en hylle for å spare plass. Miljøbevisste brukere vil sette pris på programmet ECO Setting som måler papirforbruk og CO2-utslipp, slik at du kan se hvor mye dette reduseres når du bruker tosidig utskrift. Funksjonen for automatisk avslåing sparer strøm ved at produktet automatisk slås av etter et gitt tidsrom, mens Quick Start sørger for at MG4150 raskt er klar til bruk igjen.

Smart programvare

Nye MG4150 leveres med en rekke programvareløsninger for smart utskrift som vil appellere til dem som er på utkikk etter de nyeste funksjonene.

MG4150 leveres med et omfattende utvalg intuitive programmer for skanning og utskrift av bilder og dokumenter som standard. Ivrige fotografer vil sette pris på programmet Auto Photo Fix II som bruker teknologiene for ansiktsgjenkjenning og motivanalyse til å fjerne vanlige feil slik at utskriftene blir best mulig.

Når du bruker Canons originale blekk på MG4150, har du tilgang til CREATIVE PARK og CREATIVE PARK PREMIUM som inneholder mye gratismateriale du kan bruke til kort, kalendere og andre hobbyprosjekter. Du får også tilgang til eksklusive bilder og kunstverk fra kjente kunstnere og fotografer.

Med Easy-WebPrint EX[ii] skriver du ut websider akkurat slik du vil, og du unngår unødvendig sløsing med blekk og papir. Med dette intuitive programmet får du smart webutskrift, og du kan sette sammen og skrive ut innhold fra flere sider som én side ved hjelp av funksjonen Auto Clip. Du kan også tilpasse innhold til en side med ett enkelt klikk.

Med programmet Easy-PhotoPrint EX kan du la kreativiteten blomstre og imponere venner og familie med flotte bilder, kalendere og album. Programmet inneholder også nye morsomme filtereffekter du kan bruke på utskriftene, blant annet bakgrunnsuskarphet, fisheye, mykt fokus, miniatyreffekt og lekekameraeffekt.

Med funksjonen for utskrift fra full HD-film kan du skrive ut flotte stillbilder fra HD-video du har tatt opp med et av Canons digitale speilreflekskameraer eller kompaktkameraer. Du kan sette sammen flere bilderammer for å skape en følelse av bevegelser i bildene du skriver ut, mens layoututskrift lar deg velge et lite filmklipp som du bruker en tegneserieeffekt på, slik at det skrives ut som en storyboard.

PIXMA MG4150 er tilgjengelig fra mars 2012.

PIXMA MG4150 – nøkkelfunksjoner:

Multifunksjonsprodukt: skriv ut, kopier og skann med Wi-Fi    

Kompakt design med betjening i front    

Opptil 4 800 dpi, minimum 2 pikoliter blekkdråper    

ISO ESAT-hastighet på 9,9 bilder/min i sort-hvitt og 5,7 bilder/min i farger    

Skriver ut 10 x 15 cm bilde på 44 sek    

Automatisk tosidig utskrift    

PIXMA Cloud Link    

Utskrift fra full HD-film    

CREATIVE PARK PREMIUM

[1] Basert på Canon RSP, sammenlignet med tilsvarende ikke-XL Canon-kassett og bruk av ISO/IEC24712 sidekapasitet.

[1] Med Internet Explorer 7, 8 og 9 (for Windows).

Til toppen