– Jeg synes det er spennende å formidle hva som er de riktige og gode valgene til dem som kommer hit, sier Andrea Bekkevold.

– DENNE HAR MANGE VENTET PÅ

– Silk’n Sens Epil er et hårfjerningsprodukt mange har ventet lenge på. Dette er en mye rimeligere måte å fjerne hår enn hos en profesjonell.

Det sier småvareansvarlig Andrea Bekkevold ved Elkjøp Buskerud ved Buskerud storsenter i Krokstadelva, når vi ber henne plukke ut sitt favorittprodukt innen småelektrisk. Hun forteller at produktet fjerner hår med en varighet på flere måneder.

– Du kan gjøre det hjemme, helt smertefritt, og du sparer fort inn dyre behandlinger hos en profesjonell. Prisen er 5.000 kroner, før jul selger vi det på kampanje til 3.000 kroner, sier Bekkevold.

Hun forteller at Philips med sin Lumea har et tilsvarende produkt, dette er oppladbart slik at man slipper ledningen når man bruker det.

– Er dette et produkt damene får i julegave, eller kjøper de de det til seg selv?

– Det er nok begge deler. Det gikk veldig mye av det i sommer, og da var det også noen menn som kjøpte det til damene sine – så det kommer nok til å ligge noen under juletrærne også.

– Hvorfor arbeider du her?

– Jeg synes det er spennende å formidle hva som er de riktige og gode valgene til dem som kommer hit. Jeg arbeider både med småelektrisk og hvitevarer, og det er mange produkter som hjelper folk til å få et enklere liv.

– Hva synes du om småelektrisk som kategori?

– Vi har mye forskjellig, og det er en veldig spennende.

– Kjøper du selv mange julegaver i butikken?

– Jeg tror nesten alle får gaver herfra, ler Bekkevold.

– Hvem er det vanskeligst å kjøpe til?

– Jeg har fire søsken, og den eldste søsteren min byr av og til på problemer. Hun har bodd lenge hjemmefra, og har det meste.Men iår har jeg funnet en rettetang man også kan krølle med til henne!

– Og hva ønsker du deg selv?

– Et kamera, for det mangler jeg.

Hårfjerningsproduktet Silk’n Sens Epil er favorittproduktet til Andrea Bekkevold ved Elkjøp Buskerud i Krokstadelva. Foto: Stian Sønsteng
Til toppen