Gaggenau CM 250

Pressemelding fra Gaggenau 25. juni 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau presenterer den helautomatiske espressomaskinen CM 250.

Nytelse for alle sinn.

München, april 2010: Kaffe har alltid vært et symbol for nytelse. Variasjoner som espresso, latte macchiato, cappuccino og caffè latte nytes over hele verden. Med den helautomatiske espressomaskinen CM 250 tilbyr Gaggenau hele utvalget til bruk i privathusholdninger. Dette apparatet forener ny teknikk og funksjoner og er med sin elegante design også en visuell nytelse. Fra oktober er den å finne i handelen.

Kaffens bittersøte smak og den herlige aromaen er blitt en del av vår kultur. Man drikker den i alle mulige varianter og til enhver tid. For å kunne oppfylle ethvert individuelt ønske, trenger man i tillegg til en enestående maskin også en profesjonell baristas fintfølende intuisjon. Begge disse forenes i Gaggenaus helautomatiske espressomaskin CM 250.

Tilpass den til din smak.

Den helautomatiske espressomaskinen CM 250 er i løpet av få sekunder klar til å servere mange kaffespesialiteter som kaffe, espresso, latte macchiato, cappuccino og caffè latte. En nyhet er personaliseringsfunksjonen. Denne gir deg muligheten til å lagre seks individuelle varianter under eget navn, slik at du lett kan lage dem ved et enkelt knappetrykk. Aktuelle informasjoner, som f. eks. type drikke, porsjonsstørrelse, hvor sterk den skal være og temperatur, vises i displayet og spesialønsker som varmt vann til en kopp te oppfylles uten problemer. De syv ulike lysscenariene i det nye lyskonseptet gjør det mulig å skape en spennende iscenesettelse alt etter stemning og egne ønsker.

Innovativ teknikk for mer nytelse.

En annen nyhet er skivekvernen i høyverdig keramikk. Denne har en ekstra lang levetid og bearbeider friske bønner til fint pulver nesten lydløst. Malingsgraden kan bestemmes individuelt. Den spesielle aroma whirl bryggeteknikken presses kaffepulveret sammen på en perfekt måte og virvler det opp under bryggeprosessen, slik at aromaen får fritt utløp. En integrerbar melketank står til disposisjon for tilberedelse av melkeholdige drikker. Med et volum på 0,7 liter holder melken seg frisk i flere timer takket være den isolerte ytterveggen.

Perfekt design.

Som ovnene og dampovnene i Serie 200 presenterer den helautomatiske espressomaskinen seg i edelstål, aluminium eller antrasitt bak heldekkende glass. Betjeningsmodulen med stort display og betjeningsbrytere tilsvarer også designen til ovnerne i Serie 200. Det er mulig å skape et mangfold optisk perfekte kombinasjoner, enten med varmeskuff, i en trippelkombinasjon med ovn og varmeskuff eller i en parallell-kombinasjon med apparater som er 45 cm høye med dampovner og kombimikroovner.

Den nye helautomatiske espressomaskinen med design som ovnerne i Serie 200 med innovativ teknikk og varierte funksjoner sørger for en nytelse både for øynene og smakssansene.

Til toppen