Jess Degenkolw (t. v.) og SamyMoustafaer glade for partnerskapet de har inngått.

KAN EN LADER VÆRE SEXY?

– Ja! mener Innergie. De mener en strømforsyning ikke trenger å være en sort og stor plastklump, men heller små og lette.

Toppstripe: IFA

SamyMoustafa er direktør for EMEA (Europa, Midt-Østen og Afrika) i Innergie. Vi møter ham og kategorisjef Jess Degenkolw i Aurora-gruppen på IFA, tydelig begeistret over partnerskapet de har inngått. Degenkolw forteller at de har lett lenge etter en leverandør som Innergie.

– Det finnes mange som leverer strømforsyninger, men ingen dedikerte selskap slik som Innergie. At Delta Electronics, som er verdens største på området eier selskapet, gir en sikkerhet som gjør at vi absolutt stiller oss bak produktene, sier han.

Moustafa forteller at Taiwan-selskapet Delta Electronics, som har 350 avdelinger over hele verden og 95.000 ansatte, produserer strømforsyninger for blant annet Dell, HP, Apple og Asus.

– Innergie er Deltas eget merke, og det ligger 40 års erfaring bak produktene våre. Vi valgte Aurora som distributør i Norden for åraskt komme inn i butikkene. De har allerede vist at de er den riktige samarbeidspartneren for oss, sier Moustafa.

Tåler dagens lys

– Hvorfor skal kundene velge et Innergie-produkt?

– Først og fremst fordi vi lager strømforsyninger som er sexy. Folk trenger stadigå lade produktene sine, da er det viktig å ha ladere som ikke veier for mye samtidig som de gjør det samme som de store og klumpete laderne. Dessuten er det en fordel at man kan bruke den samme laderen til flere enheter, sier Moustafa.

– Men kan strømforsyninger være sexy?

– Det er vanskelig å lage dem sexy, men våre produkter tåler dagens lys. Vi har de minste og letteste strømforsyningene, og vi har fått flere designpriser, sier Moustafa.

Han mener Norden er et viktig marked i hele EMEA-området når man skal lansere nye produkter. Degenkolwsier Innergiefyller et stort hull i markedet.

– Det er nok av dem som leverer sorte mursteiner, men tilliten til produktene har manglet. Innergie lager de minste, netteste og mest sexy strømforsyningene. Samtidig gir de en merverdi siden de kan lade 90 prosent av alle bærbare datamaskiner på markedet. For butikkene er det ikke minst viktig at avansen er betydelig bedre enn for originale ladere, sier Degenkolw.

I bil uten inverter

– Hvilke utfordringer har dere og butikkene når det gjelder å fortelle kundene hva produktene gjør?

– Når kunden kommer inn i butikken forventer hun å få en ny strømforsyning for et par hundrelapper. Overraskelsen er derfor stor når prisen for en original ligger rundt tusenlappen. Derfor kjøper de sort og uoriginal murstein. Her er Innergie veldig tydelig i merkingen av sine produkter; de forteller hvilke datamaskiner de fungerer til. Med strømforsyningene følger det ti adaptere. Hvis den riktige mot formodning ikke skulle følge med, kan man bestille den på Innergies nettsted. For ekspedisjon og frakt betaler man rundt fem euro. Det kan man også gjøre dersom man siden mister overgangen, sier Degenkolw.

– Innergie tilbyr ulike strømforsyninger til ulike priser. Hva vil kundene velge?

– Den mest populære er en universal strømforsyning på 95 watt. Dette er den største og derfor rimeligste versjonen. Kunder som er mye på farten velger gjerne de mindre modellene, som også koster litt mer. Innergie har også laget en strømforsyning som kan brukes i fly og bil, som kan plugges rett i 12 volt-kontakten uten ekstra inverter, sier Degekolw.

Inngergie har også en tre i én-USB, med mikro-USB, mini-USB og Apple-kontakt i den andre enden. Disse lader og kan brukes til dataoverføring.

Mcube Lite. 65/75 W (kontinuerlig/maks). USB-utgang. Lader de mest kjente merker 18-21 volt. LBH: 117x57x17 mm. Vekt: 199 g. Pris: 600,-
Mcube Mini for bil/fly. Drives av alle 12V- eller 15V-uttak. Lader de mest kjente merker 15-21 volt. 65/75 W (kontinuerlig/maks). LBH: 60x26x18 mm. Vekt: 67,5 g. Pris: 550,-
Mcube Plus. 95/130 W (kontinuerlig/maks).Lader to USB-enheter i tillegg til PC.LBH: 148x54x33 mm. Vekt: 374 g. Pris: 550,-.
Mcube Pro. 70/85 W (kontinuerlig/maks).Lader de mest kjente merker 15-21 volt. LBH: 128,8x70x23,6 mm. Vekt: 199 g. Pris: 850,-
Mmini DC10 USB billader. Lader to enheter samtidig. Pris: 250,-
Til toppen