Kingston HyperX Red

Pressemelding fra Kingston 25. januar 2012:

  • Data
Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kingston Technology lanserer HyperX limited edition

- HyperX Red Limited edition- Også nytt utseende for HyperX LoVo

Kingston Technology Inc, uavhengig verdensleder på minneprodukter, lanserer HyperX® Red Limited Edition Memory, samt et nytt utseende på sine HyperX LoVo lavspennings-moduler. Disse minnemodulene er designet for PC-modifikatorer, systembyggere og gamere som ønsker å presse ytelsens modulasjonskurve.

HyperX Red Limited Edition har et elegant og aggressivt utseende som gir en stilig finish til hvilket som helst hovedkort eller stasjonær datamaskin det er installert i. HyperX Red er Intel XMP-klar og tilgjengelig i sett med 8GB og 4GB enkle moduler på 1600MHz og 1333MHz, i både 1.65v og 1.5v. Med den enkle installasjonen og påliteligheten til HyperX, møter disse modulene behovene til både forbrukere og gamere som søker høyere ytelse gjennom raskere hastighet og større kapasitet.

Kingston har også redesignet utseendet på sine lavspente HyperX LoVo-moduler. Den nye strømlinjeformede HyperX LoVo vil beholde sin vanlige grønne farge, men med en varmespreder-effekt lik HyperX Genesis.

HyperX Lovo bruker mindre strøm og reduserer varme, noe som krever mindre viftehastighet for å skape en kjølig og stillegående maskin. Når den kjører på 1600MHz på 1.35v eller 1333MHz på 1.25v er den perfekt for Intels mini-ITX ²Apple Glen² hovedkort, AMDs Llano plattform og ²always on² hjemmekino-PC eller hjemme-medieservere. HyperX LoVo er tilgjengelig i sett på to med 8GB og 4GB.

²Tech-entusiastene og overklokkerne vet at HyperX-merket er synonymt med rask hastighet, høy kvalitet og stilig design,² sier Jan Terje Kleiven, Norgesansvarlig i Kingston. ²Den nye HyperX Red og det oppdaterte utseendet til LoVo er flotte tilskudd til vår HyperX-familie. Våre høyytelses-minneløsninger møter de spesifikke behovene til alle, fra nybegynner-gamere til erfarne profesjonelle.²

Kingston HyperX-minne har en livslang garanti og gratis 24-timers teknisk support, hele uken. For mer informasjon besøk www.kingston.com/hyperx <http://www.kingston.com/hyperx>

Til toppen