LG Cinema 3D Sound HX906TX

Pressemelding fra LG 2. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Cinema 3D Sound gir surround-lyden en ny dimensjon og skaper ekte kinofølelse

HX906TX er LGs mest avanserte hjemmekinosystem hittil. Den nye teknologien Cinema 3D Sound revolusjonerer surround-lyden i stuen ved hjelp av høyttalerelementer som vender oppover og som gir følelsen av at lyden kommer fra alle kanter, også ovenfra. Systemet gir dessuten tilgang til alle LGs Smart TV-tjenester og muliggjør trådløs deling av filmer og bilder fra en smarttelefon eller PC til TV-en.  

På IFA-messen i Berlin lanserer LG det aller nyeste innen hjemmekinosystemer. LG HX906TX er det første hjemmekinosystemet som bygger på den nye teknologien Cinema 3D Sound, og gir en lydopplevelse så nært opptil lyden fra en livekonsert eller kinosal som det går an å komme. Ved hjelp av 9.1-høyttalere spres lyden både horisontalt og vertikalt og fyller hele rommet. Den smakfulle, slanke metalldesignen med blank finish passer godt inn i moderne stuer.

 Spesifikasjoner i kortversjon:

Pris og tilgjengelighet

Vi regner med at hjemmekinosystemet HX906TX vil være ute i butikkene i løpet av fjerde kvartal 2011, og veiledende pris vil ligge på omtrent 5499 kroner inkl. mva.

Til toppen