Under Musikmesse i 2018 hadde Yamaha sitt eget talkshow, som de strømmet ut i verden. Foto: Stian Sønsteng

MUSIKMESSE OG PROLIGHT+SOUND UTSATT

Musikmesse og Prolight+Sound i Frankfurt er utsatt. Ny dato for Musikmesse er ikke satt, mens Prolight+Sound arrangeres 26. til 29. mai.

Oppdatert 13. mars 2020: Begge messene er avlyst i 2020

Det er Messe Frankfurt som den 4. mars melder dette.

Prolight+Sound skulle egentlig gått av stabelen fra 31. mars til 3. april, mens Musikmesse skulle begynt én dag senere, med åpningstider fra 1. til 4. april.

Mens ny dato for Prolight+Sound allerede er satt, vil ny dato for Musikmesse komme senere.

Det er den økende spredningen av Covid-19 i Europa som er årsak til at messene er utsatt, og billetter som allerede er kjøpt vil være gjeldende på de nye datoene.

Selv om Musikmesse er utsatt, vil de tilknyttede arrangementene Musikmesse Plaza (3. og 4. april) samt Musikmesse Festival (31. mars til 4. april) finne sted som planlagt.

– Disse begivenhetene er først og fremst rettet mot et regionalt publikum fra Frankfurt-området, heter det i en pressemelding.

– Den nåværende situasjonen representerer en stor utfordring for messe- og utstillingsarrangører over hele verden. Vi beklager at 40-årsjubileumsutgaven av Musikmesse ikke holde åpent fra 1. til 4. april, sier Detlef Braun, styremedlem i Messe Frankfurt GmbH i en pressemelding fra Musikmesse.

I en pressemelding fra Prolight+Sound uttaler samme Braun følgende:

Detlef Braun er styremedlem i Messe Frankfurt GmbH. Foto: Messe Frankfurt.

– Vi er glade for at mange selskap fra bransjen har understreket viktigheten av å avholde messen så snart som mulig, slik at de kan bruke det til sine produktpresentasjoner og forretningsaktiviteter i år, sier Detlef Braun.

Andre messer som er utsatt eller avlyst:
Eurocucina

High End
MCE (Mostra Convegno Expocomfort)
MWC

Til toppen