OBH Nordica Power Stick 800

Pressemelding fra OBH Nordica 31. august 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sundt, godt og blandet!

Nå er det tid for hjemmelagede supper og pisket krem til kakao og eplekake. Enkelt er det også! Det eneste du trenger er en oppskrift, ingredienser og en stavmikser! Med stavmikser kan du mikse, blande og mose alt fra barnemat, sauser, supper, vaffelrøre, milkshake, piske dressinger eller lage majones!

Salget av stavmiksere er 40 % høyere ved utgangen av juli sammenlignet med sist år. Det viser at forbrukerne finner nye bruksområder. OBH Nordica ønsker å forsterke den gode trenden, og lanserer derfor flere modeller i forskjellige prisklasser som dekker ulike behov.

Power Stick 800

En veldig kraftig stavmikser på 800 watt i høyglanset piano svart farge med LED display. Stavmikseren har avtakbar mikserstav i rustfritt stål, og et ergonomisk håndtak med to hastigheter og innstillbar hastighetskontroll. Den kraftige stavmikseren mikser og blander saus, majones, milkshake, pannekakerøre, barnemat etc på noen få sekunder. Power Stick 800 sørger for en jevn og fin blanding, og ble kåret til ”Best i test” av Smartson i Sverige 10. juni 2010. Av utstyr følger det med et 500 ml hakkeverktøy med knivblader i rustfritt stål, visp i rustfritt stål og en kanne med lokk.

Veil. pris 799,-. 

Til toppen