Philips iPad-dock

Pressemeldding fra Philips 20. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips gjør livet med iPad enda enklere

Philips lanserer nå en mobil dockinghøytaler samt en serie spesialdesignet tilbehør til din iPad. Tilbehøret, som skal gjøre iPad-bruken enda smartere og enklere, består av en beskyttende veske, skjermbeskytter og billader.

- Philips har lang erfaring i å utforme produkter som passer til Apple. Og det er med den erfaringen vi nå har begynt å utvikle tilbehør også for iPad. Den mest avanserte er Fidelio dockinghøytaler, som forsterker lydopplevelsen til iPad trådløst via bluetooth, eller ved å docke iPaden direkte i høytaleren, sier Max Hellström, PR manager for Philips Consumer Lifestyle. 

Egen Fidelio-applikasjon til iPad-docken

Med heldekkende lyd med totalt 30Watt RMS er Fidelio for iPad den nyeste av Philips’ dockinghøytalere. Du kan enkelt lade iPaden ved å docke den i Fidelio, det kan du også med din iPhone eller iPod. Fidelio styres enkelt med en medfølgende fjernkontroll. For bedre funksjonalitet, har Philips også lansert en gratis iTunes-applikasjon spesielt tilpasset Fidelio. Med denne appen får du bedre overblikk over musikksamlingen, batteristatus og tilgang til en vekkerklokke som kan spille av din favorittlåt som alarm. 

Alt du behøver til din iPad

Philips tilbyr en serie beskyttende vesker som tilbehør til iPaden. For den mer sofistikerte anbefales Philips Padded Easel Case, som er en elegant konvolutt-formet veske i kunstskinn.

Liker du å lese på iPaden, men savner en følelse av å holde i en bok? Da er Philips Folio Stand det riktige for deg. Philips Folio Stand er en hard veske i kunstskinn, utformet som et bokomslag. Vesken er mykt foret og holder iPaden fri fra riper og beskytter mot støt. Philips har også transparente skjermbeskyttere som kan festes over iPaden, uten at bildekvaliteten på de nye IPS-displayerne påvirkes. 

For rask opplading av IPad, iPhone eller iPod, tilbyr Philips nå Car Charger og Wall Charger, som begge er sertifisert for Appel-produkter. 

Philips Screen Protector

Krystallklar skjermbeskytter for usynlig beskyttelse

Klart bilde uansett vinkel

Statisk hefting for enkel på- og avtagning 

Smoothing Card og støvklut følger med 

(Anbefalt pris 179,-)

Philips Padded Easel Case

Holdbar utside i kunstskinn

Mykt foret innside beskytter skjermen

Elastisk bånd holder vesken stengt

Avtagbar veske på innsiden for å lettere kunne ta med iPaden

(Anbefalt pris 549,-) 

Philips Folio Stand

Veske med mapper

Slitesterk utside i kunstskinn

Kan foldes ut og fungere som et stativ

Enkelt og behagelig å se på video

(Anbefalt pris 299,-)

Philips Car Charger

Kan lades i 12V-uttak

Sikring som beskytter mot overspenning

Bekrefter pågående lading med signallampe

(Anbefalt pris 299,-) 

Philips Fidelio dockinghøytaler er også i butikkene nå, og koster fra 3499,-

For mer informasjon om Philips Fidelio, besøk www.philips.com/soundog "www.philips.com/fidelio

Se Fidelio-appen på iTunesTM, http://bit.ly/9i77et

For nyheter og informasjon om Philips-tilbehør, følg Philips Pulse på http://pulse.philips.com.

Til toppen