FORNUFTIG KJØLING FRA ASKO

Gorenje hadde på sin utstilling valgt å fokusere på kjøling fra Asko. – Kjøle- og fryseskap er i vinden som aldri før!

Publisert Sist oppdatert

Det sier Viggo Lobak i Gorenje, som har Asko i sin portefølje. I den forbindelse stilte selskapet ut en av sine toppmodeller på dette området. Produktet har i følge Lobak en del unike egenskaper.

– En av de interessante funksjonene med dette produktet er fleksibiliteten for forbrukeren. Selv om skapet i utgangspunktet er utstyrt med en kjøle- og en frysedel, er det opp til brukeren selv hvordan denne skal konfigureres, sier Lobak.

Kunden kan velge å gjøre begge modulene i skapet til kjøling og velge bort frysedelen hvis de foretrekker det.

Dette sammen med konstant sirkulasjon fjerner opp til 95 prosent av bakterier, mugg og dårlig lukt

Negativt ladede ioner

Skapet følger også markedstrenden med å ha forskjellige soner med ulike kjøleegenskaper. I tillegg til dette mener Lobak at skapet har enda flere unike egenskaper.

– Vi benytter IonAir som en teknologi for å beskytte maten i skapet. Inni skapet sirkulerer vi negativt ladede ioner. Dette sammen med konstant sirkulasjon fjerner opp til 95 prosent av bakterier, mugg og dårlig lukt, ifølge Lobak.

– Sammen med et unikt sirkulasjonssystem i selve skapet, en følge av 14 ventilasjonsdyser, er det en kontinuerlig sirkulasjon i skapet. Dette hjelper til med å holde riktig temperatur og kjøling i de forskjellige sonene i skapet, understreker Lobak.

Powered by Labrador CMS