Asko ventilator

Pressemelding fra Asko 9. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De nye kjøkkenventilatorene fra ASKO er elegante, effektive og svært stillegående

Vi vet at dagens kjøkken er blitt større, lysere og mer åpent. Dette krever gjennomtenkte løsninger når det gjelder hvitevarer. Særlig når det gjelder ventilatorer, er utformingen blitt like viktig som funksjonen. En åpen stue- og kjøkkenløsning krever dessuten stillegående produkter, og med en ventilator fra Asko slipper du å heve stemmen. Men det aller viktigste er likevel at alle våre ventilatorer fjerner matos raskt og effektivt.

Hvilken modell passer for deg?

Vi har ventilatorer i mange forskjellige utforminger, størrelser og typer. Det er ikke noe problem å finne en modell som er tilpasset dine behov. Vi har 60 og 90 cm brede vifter - både fritthengende og veggmonterte modeller.

Effektiv fjerning av damp og matos

Våre kjøkkenventilatorer har kraftige motorer med en effekt på opp til 850 m³/t og perimetrisk oppsuging. Denne metoden konsentrerer oppsugingen rundt kantene av fettfilterdekselet. Dette skaper en ekstra kraftig og effektiv oppsuging og betyr at hettene fjerner inntil 99,7 % av matosen, noe som er i samsvar med internasjonale normer.

Elegant touch-betjening

Våre ventilatorer styres enkelt ved hjelp av touch-betjening og et LED-display. Dette gir viftene et moderne design med rene linjer og forenklet bruk og rengjøring. LED-displayet er i seg selv miljøvennlig, og går dessuten automatisk over på energi spare-funksjon når det ikke er i bruk.

Strømforsterkerfunksjon

Tilpass ventilatoren til maten du lager. Hvis du trenger ekstra kraftig avtrekk under matlagingen, er strømforsterkerfunksjonen den ideelle løsningen. Aktiver denne funksjonen, så går viften med maksimal effekt, og avtrekkshetten tar seg av matosen. Bare den gode aromaen blir igjen.

Utsatt avstenging

For å bli kvitt de siste restene av matos leveres våre modeller også med en tidsinnstilling for utsatt avstenging. Aktiver tidsinnstillingen slik at ventilatoren fortsetter å gå en stund med valgt effekt, før den slår seg av automatisk.

Ingen forstyrrende støy

Ettersom kjøkkenet er blitt et oppholdsrom, der du har lyst til å prate ubesværet med venner og familie, ønsker du ikke noen forstyrrende støy. Med en ventilator fra ASKO slipper du å heve stemmen. Våre vifter har støynivå helt ned til 41dB (A).

Praktisk fettfilter

Våre nye vifter har et effektivt fem lags filter, som samler opp stekefettet. Filteret er vaskbart, og du får melding på displayet når det trenger rengjøring. Du kan vaske filteret i ASKO oppvaskmaskin.

Er det høyt under taket hjemme hos deg?

Hvis det er høyt under taket der du bor, kan du forlenge ventilatorskorstenen ved hjelp av vårt forlengelsessett. Settet kan justeres slik at det passer til takhøyder fra (med høyde mellom) 2,5 m (og) til 3,5 m. Dette unike forlengelsessystemet gjør installasjonen enkel.

Powered by Labrador CMS