Asko XXL

Pressemelding fra Asko 13. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jo flere tilbords, jo bedre - Asko introduserer markedets største oppvaskmaskin

En ting som skiller Norden fra andre deler av verden er vår forkjærlighet for å arrangere middagsselskaper hjemme. I stedet for å møte venner og familie på restauranter eller kafeer, foretrekker vi å invitere til en mer intim setting. Med den nye oppvaskmaskinen Asko XXL er det nå mulig å invitere enda flere av dine nærmeste uten å ofre oppvasken en tanke.

Den nye oppvaskmaskinen Asko XXL er blant de mest romslige og allsidige maskinene på markedet. Med en kapasitet på opp til 18 individuelle og fire fleksible kurver gjør oppvaskmaskinen det mulig å invitere både familie og venner uten å måtte bekymre seg for å rydde opp etterpå.

Jo flere jo bedre

Ordtaket "jo flere jo bedre" er forankret i nordmenns DNA. Det eneste problemet er oppryddingen som kommer etterpå. Med oppvaskmaskinen Asko XXL er det mulig å fylle maskinen med flere elementer enn noensinne før. Dermed trenger man ikke å forholde seg til en vask full av skitne tallerkener eller kjøkkenbenk du så vidt kan skimte under er tårn av oppvask. Det er ikke lenger nødvendig å være plassbesparende ved å gjøre halvparten av oppvasken for hånd. Dette frigjør tid for verter og gjester til å glede seg over hverandres selskap, noe som i det store og hele som i siste alltid bør være fokus for et middagsselskap med venner og familie.

Rent og pent

Uansett om du bor i leilighet eller i hus har vi alle behov for design som optimaliserer plassen vi bruker. Ønsket vårt om ekstra plass på kjøkkenet og rene og ryddige omgivelser bør ikke gå på akkord med vårt sosiale liv. Ved å investere i smart design åpner vi opp for nettopp dette.

Dette gjør livene våre enklere, samtidig som det både er funksjonelt og estetisk tiltalende.

Asko XXL

Asko har alltid ligget først når det kommer til design og avanserte løsninger, og dette nye tilskuddet til oppvaskmaskinfamilien er intet unntak. Med plass til opptil 18 kuverter og fire kurver, er XXL den mest romslige oppvaskmaskinen på markedet.

Med kurver som kan justeres i høyden, sammenleggbare pinrows, egne stativer for vinglass og skarpe kniver og muligheten til å fjerne den midterste kurven, tilbyr Asko XXL høyeste grad av fleksibilitet. Enten du trenger ekstra kurv plass for små kopper, bestikk og kjøkkenutstyr eller du trenger mer høyde for større gryter og panner eller stekebrett, møter Asko XXL dine krav.

Oppvaskmaskinen har ulike spraysoner, som aktiveres under vaskesyklusen. Blant annet en power spray zone for bedre rengjøring av større kasseroller og panner, samt vanskelige snitt som vaser og tåteflasker. Alle hovedkomponentene er fremstilt i rustfritt stål, noe som gjør maskinen lett å vedlikeholde og svært slitesterk.

Asko XXL inneholder også Askos avanserte turbotørkesystem, Turbo Tørking Express+™ (TDE+). Når vasken er ferdig aktiviseres tørkesystemet som suger til seg all den varme dampen. Fuktigheten blir fjernet fra dampen før den rekker å avkjøles og dryppe ned på tallerkenene og glassene. Den gjenværende fuktighet blir til slutt kondensert og forsvinner inn i filteret. Dette programmet sparer ikke bare energi, det eliminerer også vannmerker og flekker på tallerkener og glass. Systemet inneholder også et eget program for å vaske og tørke plast.

Asko XXL er nå tilgjengelig stål, hvit eller med en fullt integrert front. Asko D5896XXLFI koster fra 16 095 kroner.

Asko D5896XXLFI oppvaskmaskin - spesifikasjoner:

Type: Innebygd oppvaskmaskin

Skjerm: LCD

Antall programmer: 13

Antall kurver:Fire

Antall kuverter: 14-18

Høyde: 860 mm

Bredde:596 mm

Dubde:550 mm

Energiforbruk:0,83 kWh

Energimerke: A+++

Powered by Labrador CMS