Bjørn Mangset, norgessjef, Arve Tonning og Dennis Pedersen, begge distriktssjefer i Gorenje, viser fram et bredt sortiment på PowerUp. Foto: Marte Ottemo

NY GENERASJON ASKO-OPPVASK

Gorenje viste fram et bredt sortiment under årets PowerUp, med fokus på den nye generasjonen oppvaskmaskiner fra Asko.

Publisert

– Hvor viktig er det for Gorenje å være på PowerUp?

– Det er veldig viktig for oss å delta på PowerUp. Her møter vi alle butikkansatte i Power på ett sted, og det er derfor en gylden mulighet til å presentere alle nyheter, og ikke minst å trene i våre produkter og unike salgsargumenter, sier Bjørn Mangset, norgessjef i Gorenje, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Han har med seg en rekke produkter på årets opplæringsmesse.

Gorenje har lansert en helt ny serie oppvaskmaskiner under Asko-navnet. Foto: Asko

– Først av alt så er vi veldig fornøyd med å ha et bredt og flott sortiment med Power i år. Vi har produkter i alle produktsegmenter og flere viktige nyheter.

Her møter vi alle butikkansatte i Power på ett sted, og det er derfor en gylden mulighet til å presentere alle nyheter

Energi og sort

Den nye generasjonen med oppvaskmaskiner fra Asko kommer vi jo ikke utenom, den har blitt enda bedre enn tidligere. I tillegg vil jeg nevne mye nytt på vask og tørk, samt en bred linje med ovner og kjøleprodukter, sier norgessjefen.

– Hvilke trender ser dere i det store hvitevaremarkedet?

– Det er langt mer fokus på energiklasser i år enn tidligere. Dette har jo vært et fokus i andre land, som for eksempel Danmark, men nå har også nordmenn fått føle på dyr energi. Mange produkter kommer nå i bedre energiklasser enn for ett år siden, sier Mangset.

Design er blir også stadig viktigere.

Sort overflate er den nyeste design-trenden på ovnene fra Asko. Foto: Asko

– Den sorte trenden fra integrerte ovner ser også ut til å smitte enda mer over på andre produkter. I år kommer vi med sorte komfyrer ved siden av «black inox» kjøleprodukter.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2023, som ble distribuert uke 35. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS