Astro

Pressemelding fra Tura Scandinavia 15. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Astro satser på konsollmarkedet

Astro lanserer markedsspesifikke versjoner for PS, PC og Xbox! Astro har utviklet flere nye modeller basert på de tidligere vellykkede modellene A50 og A40.

PS4, PC, PS3 og Xbox360

For PS4 kommer A40 headset med MixAmp Pro. Den har kablet A40 design, med MixAmp Pro i et helt nytt fargevalg. Resultatet er et tøft Dolby Digital 7.1 headset som fungerer med PS4, PC, PS3 og Xbox360. I tillegg til A40, kommer det en ny oppdatert versjon av A50 - som er den trådløse modellen - også bygget for å matche PS4. Den kommer i en egen fargesammensetning, Dolby Digital 7.1 lyd og er kompatibel med PS4, PC, PS3 og Xbox360.

Xbox One

For Xbox One kommer A40 headset med MixAmp M80. MixAmp M80 kan kobles direkte til Xbox One-kontrolleren som reduserer behovet for Microsofts Xbox One Stereo Adapter. Astro A50 kommer også for Xbox One. Den har Dolby Digital 7.1 og leveres med den nye AG1-chat kabelen for Xbox One.

PC-modeller

Er du en PC-gamer som ønsker en A40 modell, men foretrekker stereo i stedet for 7.1 lyd, har Astro også en løsning for deg. Det vil være to modeller av Astro A40 uten MixAmp Pro.  Disse kommer i lys grå og sort farge.

Powered by Labrador CMS