Aurender A10

Pressemelding fra Mono 10. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NYHET! Aurender A10, musikkserver med 4 TB harddisk og innebygget D/A-konverter!

Med en lagringskapasitet på mer enn 10.000 album i CD-kvalitet, integrert Tidal/Qobuz streaming-tjenester i kombinasjon med høykvalitets D/A-konverter og analogdel er A10 en komplett musikkserver i High-End klassen. Spilleren støtter alt av kjente filformater inkludert MQA, DSD (64/128) og høyoppløselige filer med opptil 32bit /384kHz oppløsning.

Aurender benytter en unik kombinasjon av 2,5" harddisk og en ultrahurtig 120GB SSD harddisk for bufring (Cache) av musikken som gir en perfekt støyfri datastrøm. Doble dual mono 32bit/768kHz D/A-konvertere i kombinasjon med FPGA-basert Precision Data Reclocking System sikrer best mulig stereoseparasjon og minimalt med jitter-støy. Med volumregulering og analoge utganger kan A10 fungere som en komplett digital forforsterker.

A10 har en svært sofistikert strømforsyning med totalt 4 stk ringkjerne-trafoer for optimale arbeidsbetingelser til de ulike seksjonene i spilleren; server, digital lyddel og en trafo til hver av D/A-konverterne. Støyfri konstruksjon, med massivt aluminiums-kabinett sikrer god termisk kjøling og korrekt arbeidstemperatur for elektronikk og harddisk uten bruk av vifte.

Aurender A10 forventes inn til lager i slutten av august, veiledende pris kr 59.995.

Powered by Labrador CMS