Puro Car Holders og Fast Charger

Pressemelding fra Aurora Group 18. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PURO kommer med uunnværlig tilbehør til bilen

Sitter smarttelefonen sikkert og godt fast i bilen? Kan du lade nettbrettet mens du kjører? PURO sørger for det hele med et nytt og bredt sortiment av praktiske holdere og effektive ladere utviklet spesielt til bilen.

PURO er verdenskjent for sine innovative cover og caser til smarttelefoner og nettbrett, men nå er det italienske designfirmaet også klar med et spennende sortiment av uunnværlig tilbehør til bileierne – både travle businessfolk og barnefamilier med mange nettbrett.

PURO Car Holders er en serie universelle holdere som holder styr på telefonen mens du konsentrerer deg om kjøringen. Holderne kommer i ulike størrelser og passer til alle populære smarttelefoner i markedet. Montering av holderne skjer raskt og enkelt med enten sugekopp eller gripebeslag til instrumentbrettets ventilasjonsdyser. PURO Car Holders etterlater naturligvis ingen merker på bilens interiør.

Et godt eksempel er den praktiske og fleksible PURO Smart Holder som monteres i frontruten med en kraftig sugekopp og som kan dreies 360 grader rundt når din smarttelefon skal navigere deg rundt i trafikken. Eller hva med den innovative og diskrete Universal Magnetic Car Air Vent Holder, som raskt klikkes fast i ventilasjonsdysen – og som holder smarttelefonen sikkert fast med en effektiv magnet?

Strøm trenger du også. PURO Fast Charger Technology er en helt ny og bred kolleksjon av mobile 12 V-ladere som sikrer at smarttelefonen eller nettbrettet aldri går tom for strøm, selv om du befinner deg langt unna en stikkontakt.

De effektive laderne booster enhetene med minimum 2 ampere, noe som er dobbelt så kraftig som andre ladere i markedet. Laderne er utstyrt med opptil tre USB-porter, inkludert en ekstra kraftig USB-port som lader batterinivået til enheten fra 0-50 % på helt ned til 30 minutter. En uunnværlig hjelper når enhetene raskt trenger strøm mellom møtene – eller når alle nettbrettene i familien skal holdes i gang på bilferien!

PURO Car Holders og Fast Charger Technology – det viktigste:

• Praktiske og uunnværlige produkter som er spesielt utviklet til bilen

• Universale holdere som passer til alle populære smarttelefoner i markedet

• Enkel og rask montering uten bruk av verktøy – etterlater ingen merker

• Effektive 12 V-ladere med opptil tre kraftige USB-porter

Powered by Labrador CMS