Vogel's RingO Tablet Car Pack

Pressemelding fra Aurora Group 19. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vogel's RingO Tablet Car Pack – slik redder du bilferien

Med Vogel's RingO Tablet Car Pack sikrer du underholdningen i bilferien eller turen med campingvognen gjennom Europa. Med den universale nettbrettholderen klikker du enkelt nettbrettet fast på nakkestøttene i bilen, slik at ungene i baksetet på en sikker måte kan se film eller spille.

De fleste barnefamilier kjenner utfordringen. Bilen er pakket, og nå venter sommerferien i Toscana eller på en campingplass i Sør-Frankrike. Men den lange bilturen har knapt begynt før utålmodigheten sprer seg i baksetet. Løsningen? RingO Tablet Car Pack fra Vogel's.

Vogel's RingO Tablet Car Pack inneholder en universell nettbrettholder og en monteringsenhet som plassert på bilens nakkestøtte gjør den lange kjøreturen morsommere for barna. Det er enkelt å klikke familiens nettbrett fast på monteringsenheten, slik at passasjerene i baksetet kan kose seg med spill, film og apper på en sikker måte når familien er på farten. Det komplette systemet monteres enkelt på nakkestøtten helt uten bruk av verktøy og passer til de fleste bilmodeller i markedet. Nettbrettholderen er universal og er kompatibel med alle populære modeller – fra 150 til 220 mm lengde/bredde samt 5 til 13 mm tykkelse.

Vogel's RingO Tablet Car Pack – det viktigste:

• Enkel og fleksibel monteringsløsning for nettbrett spesielt utviklet til bilen

• Perfekt til bilferien, campingturen eller andre lange kjøreturen med hele familien

• Passer til alle populære bilmodeller og nettbrett i markedet

• Patentert RingO Mount klikk-system for enkel, sikker og rask montering

• Kan vippes og roteres 360 grader, avhengig av modell

Pris og forhandler

Vogel's RingO Tablet Car Pack

Veil. pris kr 899,00.

Vogel's RingO kan kjøpes hos bl.a. Elkjøp.

For mer informasjon om forhandlere, ta kontakt med oss via www.auroragroup.eu

Powered by Labrador CMS