Innergie PowerGear ICE 65

Pressemelding fra Aurora Group 3. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Reis verden rundt med Innergie PowerGear ICE 65

Med laderen PowerGear ICE 65 fra Innergie må du ikke kompromisse mellom strømkraft eller design. Den nye universalladeren passer til alle populære notebooks i markedet og holder deg i gang på kontoret, på kafeen – og rundt om i hele verden.

– Vi kjenner den alle sammen: Den store, uformelige strømforsyningen som fyller hele bordet og velter kaffen ut over tastaturet. Den skaper alt annet enn skjønnet og orden når den er på vei fra stikkontakten og tvers gjennom kontoret eller møterommet.

Innergie er ute med løsningen i form av den nye, coole og prisbelønte PowerGear ICE 65. En universallader som setter standarden som den ultimative notebook-laderen for en mobil livsstil.

Innergie PowerGear ICE 65 er med sine utskiftbare kontakter kompatibel med både en lang rekke notebooks – og praktisk i over 150 land over hele verden. En lader som er i sin helt egen liga, og som er kommet for å gjøre livet mye enklere for bereiste forretningfolk, studenter eller helt vanlige reiselystne forbrukere.

Den innovative laderen er ikke bare cool å se på. Med en vekt på bare 130 gram er laderen som skapt til å være på farten og pakkes enkelt og raskt ned i vesken. Dette kombinert med en effektiv teknologi, som takket være en effekt på 65 watt leverer strøm på ingen tid.

Innergie PowerGear 65 ICE – det viktigste:

• Høy kompatibilitet – passer til alle populære notebooks i markedet

• Forskjellige DC-kontakter er inkludert – nye kan bestilles gratis online

• Utskiftbar AC-kontakt – nyttig i over 150 land

• Kompakt, flott og cool design med praktiske funksjoner

Pris:

Innergie PowerGear ICE 65

Veil. pris kr 819,00.  

Powered by Labrador CMS