Innergie PowerGear Slim

Pressemelding fra Aurora Group 4.april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Innergie PowerGear Slim – universale ladere i cool design til små og store notebooks

Med en lader fra Innergie må du ikke kompromisse mellom strømkraft eller design. PowerGear Slim er en helt ny serie av kule og fleksible universalladere som passer til alle små og store notebooks i markedet.

Vi kjenner den alle sammen, den store, klumpete strømforsyningen som følger med din nye notebook, og som er upraktisk å pakke ned i vesken og alt annet en flott å se på der den ligger på skrivebordet eller i møterommet.

Nå kan du imidlertid bli kvitt den og dine andre strømforsyninger, for de universale PowerGear 45/65 Slim-laderne i prisbelønnet design fra Innergie passer til alle små og store notebooks, ultrabooks og chromebooks.

Kontaktene som følger med passer til en lang rekke kjente notebook-, ultrabook- og chromebook-merker, og hvis ingen av dem passer til nettopp din modell, kan du alltid bestille riktig kontakt helt gratis via Innergies populære Free Tip Program.

Innergie PowerGear 45/65 Slim er dessuten utstyrt med Innergies InnerShield Protection Technology som beskytter alle enhetene mot overstrøm, overspenning, overoppheting, overbelastning og kortslutning. Og de kommer med hele tre års garanti.

Innergie PowerGear 45 Slim er en cool, kraftig og ytterst kompakt strømforsyning til mindre notebooks, ultrabooks og chromebooks. Bare 22 mm tykk og 188 gram lett og skapt i en praktisk og innovativ design med innebygd kabelopprulling, som gjør strømforsyningen enkel å ha med i vesken. Lader med 19,5 volt som håndterer enheter med opptil 45 watts forbruk. Med 150 cm ledning. Kommer med fem forskjellige kontakter.

Innergie PowerGear 65 Slim er storebroren til PowerGear 45 Slim og kommer i samme smarte og innovative design. Lader med 19,5 volt som håndterer notebooks med opptil 65 watts forbruk (78 watts spissbelastning). Med 150 cm ledning. Kommer med seks forskjellige kontakter.

Innergie PowerGear 45/65 Slim – det viktigste:

• Universalladere til alle notebooks, ultrabooks og chromebooks

• Kommer med forskjellige kontakter – nye kan bestilles gratis online

• Kompakt, flott og cool design med praktiske funksjoner

Pris

Innergie PowerGear 45 Slim

Veil. pris kr 549,00.

Innergie PowerGear 65 Slim

Veil. pris kr 699,00.

Powered by Labrador CMS