Innergie PowerGear USB-C 45

Pressemelding fra Aurora Group 18. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Innergie introduserer verdens første lader med USB-C

Innergie PowerGear USB-C 45 er verdens første lader som håndterer fremtidens USB-C-kontakgenerasjon, som allerede i dag finnes på populære produkter som Apple MacBook og Chromebook.

En helt ny USB-port kan ses på den nye og kommende generasjonen av notebooks, tablets, smarttelefoner og andre mobile enheter. USB-C er en revolusjonerende kontaktgenerasjon som både gjør det mulig å lade datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen samt overføre data, bilder og video via én kabel. USB-C kjennetegnes på den svært kompakte kontakten, som kan vendes og som derfor er enklere å koble til porten, og den nye standarden brukes på en rekke populære produkter som f.eks. Apple MacBook og Chromebook.

Innergie PowerGear USB-C 45 er verdens første lader som bruker den nye USB-C-kontaktgenerasjonen og vil derfor være den eneste laderen du vil få bruk for i fremtiden. Universalladeren er kompatibel med USB-C-produkter fra Apple, Acer, ASUS, Dell og HP og håndterer 20 V/2,25 A, 15 V/3 A, 12 V/3 A og 5/2 A. PowerGear USB-C 45 er laget i en enkel og elegant design, der kabelen enkelt og praktisk vikles rundt laderen og klikkes fast med en liten lås når du skal på farten.

Innergie PowerGear USB-C 45 er utstyrt med InnerShieldTM Protection Technology, som beskytter laderen mot overspenning, overoppheting og kortslutning, likesom GreenSense Technology sikrer en effektiv strømtilpasning. Alle ladere fra Innergie er omfattet av tre års garanti.

Innergie PowerGear USB-C 45 – det viktigste:

• Verdens første lader med USB-C

• Kompatibel med bl.a. Apple MacBook og Chromebook

• Håndterer 20 V/2,25 A, 15 V/3 A, 12 V/3 A og 5/2 A

• 1,5 meter ledning

Pris:

Innergie PowerGear USB-C 45

Veil. pris kr 749,00.

Powered by Labrador CMS