Puro PowerBank

Pressemelding fra Aurora Group 29. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Pokémon-jegerens ultimative våpen

Pokémon-jegerens verste mareritt? Å gå tom for strøm. Med en powerbank fra PURO gir ikke smarttelefonen opp midt i jakten på de små monstrene.

Pokémon GO har på rekordtid blitt en av de mest populære nedlastingene med flere millioner brukere over hele verden. Et underholdende og interaktivt spill som har fått barn og voksne ut i naturen – men også en strømkrevende app som suger kraften ut av batteriet på smarttelefonen.

En powerbank fra PURO løser problemet og gir Pokémon-jegeren strøm nok til å jakte på de små tegneseriemonstrene i timevis uten å måtte avbryte spillet fordi telefonen går tom. Pokémon GO-bølgen har fått etterspørselen på powerbanker til å eksplodere, og PURO er ute med en rekke modeller som er som skapt til Pokémon-jegere.

PURO Universal Fast Charger PowerBank er en kompakt og effektiv powerbank med den innovative Fast Charger-teknologien som lader smarttelefonen fra 0-65 % på bare 30 minutter. Med LED-indikator, touch-knapp for på og av samt to USB-porter kan du lade to enheter samtidig. Fås i tre størrelser (4 000-7 800 mAh), der den kraftigste også har innebygd lommelykt.

PURO Universal PowerBank er en kraftig powerbank i en lett og kompakt design, som passer perfekt i jakkelommen. Kompatibel med alle populære smarttelefoner i markedet og fås i forskjellige farger. Fås i to størrelser (2 200-3 000 mAh).

PURO iPhone 6/6S Battery Bank Cover er både en powerbank og et solid beskyttelsescover. Som skapt til aktiv og utendørs Pokémon-jakt, der det kan oppstå forhindringer underveis. USB-ledning til lading av powerbanken er inkludert. Fås til iPhone 6/6S.

PURO Universal LED PowerBank er en smart powerbank med innebygd LED-lampe. Perfekt til Pokémon-jegeren som fortsetter jakten når det har blitt mørkt. Med to USB-kontakter til opplading av to enheter samtidig. USB-ledning til lading av powerbanken er inkludert. Fås i fire størrelser (1 000-7 500 mAh).

Pris

PURO Universal Fast Charger PowerBank

Fås i tre størrelser (4 000-7 800 mAh).

Veil. pris kr 279,00-429,00. 

PURO Universal PowerBank

Fås i to størrelser (2 200-3 000 mAh).

Veil. pris kr 179,00-279,00. 

PURO iPhone 6/6S Battery Bank Cover

Veil. pris kr 649,00.

PURO Universal LED PowerBank

Fås i fire størrelser (2 500-10 000 mAh).

Veil. pris kr 429,00-599,00.

Powered by Labrador CMS