Rapoo KX Mechanical Keyboard

Pressemelding fra Aurora Group 16. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rapoo KX: Verdens første mekaniske 5 GHz trådløse tastatur med vibrasjonsrespons

Det allsidige Rapoo KX er verdens første mekaniske tastatur med justerbar bakgrunnsbelysning og strømbesparende 5 GHz-teknologi. De mekaniske tastene/bryterne gir maksimal skrivekomfort med en levetid på opptil 60 millioner operasjoner. Det er også en fornøyelse både å skrive på og se på, takket være solid og elegant chassis i rustfritt stål. Og skulle det integrerte li-ion-batteriet noensinne gå tom for strøm, kan tastaturet takket være sin Dual-Mode-funksjon lades virkelig enkelt mens det er i bruk via den medfølgende micro-USB-kabelen. Alle disse funksjonene betyr at det er perfekt for bruk når du er på farten, når du skal skrive lengre tekster og når du har lyst til å game i sofaen foran TV-en. Nye KX Mechanical Keyboard gir full uttelling.

Rapoo, en av verdens ledende produsenter av eksterne enheter i det trådløse segmentet og den første produsenten av produkter med 5 GHz trådløs teknologi, har en imponerende markedsandel på 42 % i Kina og utvider stadig produktporteføljen. Denne utvidelsen fortsetter med Rapoos lansering av deres nye KX Mechanical Keyboard, nok et tillegg til deres voksende utvalg av tastaturer.

Trådløst først

Rapoo KX er verdens første mekaniske trådløse tastatur som kan skryte av å bruke 5 GHz trådløs standard og tilpassbar bakgrunnsbelysning. Den trådløse oppkoblingen er uten forstyrrelser og tilbyr en rekkevidde på opptil 10 m samt 360° dekning – samtidig som det bruker svært lite strøm. Og for å sikre at den medfølgende lille Plug & Play USB-mottakeren ikke forsvinner mens tastaturet er med deg, kan den oppbevares praktisk i et lite rom på baksiden av tastaturet.

Justerbar bakgrunnsbelysning

Tast rett også i mørket: Alle tastene er bakgrunnsbelyst og har tre lysnivåer som kan justeres ved hjelp av Fn-tasten. Videre aktiverer Fn-tasten hurtigtastene for multimedia: Trykk på den og de lyser blått og tilbyr en rekke multimedia-funksjoner. Det hele avrundes med tastevibrasjon for raskere og enklere bruk av multimedia-funksjoner. Kombinert med bakgrunnsbelyste taster, kan tastaturet brukes selv i stummende mørke.

Mekaniske taster

Maksimal komfort også når du skriver lange tekster: Med en levetid på opptil 60 millioner operasjoner, fortsetter de mekaniske Kaihua-tastene og -bryterne å levere maksimal komfort tastetrykk etter tastetrykk. De har 2 mm responsavstand og 50 g betjeningskraft.

Solid rustfritt stål

Takket være det solide chassiset i rustfritt stål, er tastaturet holdbart og stødig – KX ser også eksklusivt ut og er garantert å vekke oppsikt overalt, i sort eller hvit versjon. Med en størrelse på bare 314 mm x 137 mm x 31 mm (LxBxH) er tastaturet ytterst kompakt og passer perfekt til mindre arbeidsflater og til gaming i sofaen. Tastaturet er i dag tilgjengelig i svart og hvitt, men vil også snart fås i gult, rødt og blått.

Dual-Mode

Er batteriet tomt? Ikke noe problem: Takket være Dual Mode fungerer tastaturet både med og uten ledning. Hvis li-ion-batteriet skulle gå tomt for strøm, vil LED-lampen øverst til høyre på tastaturet varsle brukeren. Hvis den lyser, er det bare å koble til den medfølgende micro-USB-kabelen. Tastaturet lader deretter via USB under bruk. Tastaturet har en standby-tid på ca. 40 timer og tar bare rundt fire timer å lade.

Det allsidige tastaturet KX Mechanical Keyboard er tilgjengelig i svart og hvitt nå til en veiledende pris på kr 799,00. Tastaturet vil snart også være tilgjengelig i gult, rødt og blått.

Powered by Labrador CMS