SafeHome

Pressemelding fra Aurora Group 29. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SafeHome - Rimelig og nyskapende Gjør-det-selv alarmer og overvåkning for private og bedrifter.

Holder et våkent øye med din bolig, mens du sitter ved bassenget på øya Mallorca, på jobb, eller hvor du enn er! Nytt Nordisk alarm-og-overvåkningskonsept gjør det enkelt og rimelig å beskytte ditt hjem eller bedrift mot innbrudd.

Det nordiske alarmkonseptet gjør det mulig å beskytte ditt hjem eller bedrift mot innbrudd, brann, flom og ran uten bruk av installatør eller abonnement.

SafeHome tilbyr et bredt utvalg av både alarm, sikkerhet og videoovervåkingsutstyr, og alle enhetene er gjør-det-selv-produkter, laget for å monteres raskt og enkelt.

I takt med næringslivets, å bedre sikkerheten til sine verdisaker mot innbrudd og ran, er det i økende grad hjemmet som blir rammet, sier direktør for SafeHome, Kenneth Jørgensen.

"SafeHome er en enkel, innovativ og økonomisk måte å sikre sine verdisaker på. Forbrukeren gjør installasjonen selv og er ikke avhengig av en løpende abonnementstjeneste."

Alarmene fra SafeHome er lokale alarmer, som ikke er koblet til et kontrollpanel, men kan i stedet aktivere sirener, eller for eksempel kan den ringe eller sende en SMS til deg, din familie og din nabo, slik at du kan reagere i tilfelle en alarm.

Du kan kombinere din alarmsikkerhet med videoovervåkning, for å sikre at du får bilder av potensielle inntrengere. SafeHome overvåking er Plug & Play med sin egen applikasjon for smarttelefoner (IOS og Android), som gjør det mulig å fjernstyre kameraene og få bilder som vises direkte på smarttelefonen.

I tillegg til de tradisjonelle kontrollpaneler, omfatter valget av enheter i SafeHome også vann og vibrasjonssensorer, overfallsalarmer og dummy-kameraer.

Fra høsten 2014 er den største distributøren av mobilt tilbehør, Aurora Group, en distributør av SafeHome og de to partnerne har høye forventninger til den nye langsiktige avtalen.

"Vi ser et stort uutnyttet potensial i SafeHome", sier COO i Aurora Group, Bent B. Madsen. Endelig, er det nå et produkt som forbrukeren ham/henne, selv enkelt kan installere. SafeHome's fokus på innovasjon og enkelhet i bruk, samt enkel tilgang på sine smarttelefoner, er vi nå endelig i stand til å tilby et komplett konsept for å møte markedets etterspørsel. "

Powered by Labrador CMS