Vogels Ringo

Pressemelding fra Aurora 11. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kan folk nyte nettbrettet sitt på kjøkkenet, på badet eller i bilen

Under IFA 2013 vil Vogel’s vise sine ulike RingO® beslagssystemer for nettbrett som er designet for å gjøre nettbrettene enda enklere å bruke. Etter hvert som folk finner stadig nye måter å bruke nettbrettene på, lar våre produkter brukerne enkelt monterenettbrettene nesten hvor som helst – i bilen, på kjøkkenet og til og med på badet.

Vi i Vogel's elsker våre nettbrett og vi har brukt mye tid og mange krefter på å utvikle et beslagssystem som alle enkelt kan bruke og ha glede av. Med dette systemet kan barna se sine favorittfilmer i baksetet uten å bli sliten i armene. Kokker kan finne en oppskrift på kjøkkenet uten å søle på nettbrettet. Folk kan se på sine favoritt-TV-programmer samtidig som de ligger i badekaret eller de kan høre på musikk på badet. Mulighetene er uendelige. 

Tablet Flex Mount – alltid klar til å gi deg en hånd

Et nettbrett er ideelt som en virtuell kokebok på kjøkkenet. Oppskriftene er alltid for hånden og kokker kan se trinn for trinn-videoer samtidig som de lager maten. Men det er fort gjort å søle på et nettbrett når det ligger på bordet. Med RingO Flex kan nettbrettet enkelt festes til en vegg, et skap eller en annen praktisk plass på kjøkkenet der det er ute av veien og beskyttet mot søl. Tablet Flex Mount leveres med en holder og Flex Mount. Det beste med dette systemet ligger i enkelheten. Holderen festes på nettbrettet, som deretter trygt festes til en RingO Flex Mount, uansett hvor den sitter. 

Tablet Wall Mount – nyte musikk og TV hvor som helst

Hør på musikk mens du gjør deg klar til dagens arbeid. Se på ditt favoritt-TV-program eller les en bok i badekaret. Når du bruker et nettbrett på badet, er det veldig viktig å holde det unna vann eller hindre det fra å falle ned. RingO Wall kommer med en holder og et veggfeste spesielt designet for deg som vil bruke nettbrettet på badet. Wall Mount er en liten og flott knapp som kan festes til nærmest alle overflater. Klikk fast festet til et nettbrett og klikk det deretter til veggfestet. Nå er nettbrettet festet trygt ute av veien, klar for å vise TV eller dine favorittapper. Når det er montert, kan nettbrettet roteres opptil 360 grader, fra landskap til portrett og tilbake igjen. Det kan låses på plass for å sikre stabil støtte. Bare trykk på knappen for å løsne nettbrettet.

Tablet Car Mount – gjør bilturen mer moro for alle

Et nettbrett er den perfekte måten å underholde passasjerene i baksetet på. Men det kan være slitsomt å holde nettbrettet i fanget, og det er sjansen stor for at det kan falle ned på gulvet. Tablet Car Mount gjør det enkelt å montere et nettbrett sikkert i en behagelig stilling på baksiden av forsetets nakkestøtte. Bilfestet kommer med holder og et bilbeslag, og ingen verktøy er nødvendige for å installere dette produktet. Holderen er festet til nettbrettet og deretter bare klikket på plass i bilbeslaget på nakkestøtten. Nå kan barn og andre passasjerer glede seg over spill, filmer og programmer mens de er på farten.

De grunnleggende elementene til RingO

RingO-systemet leveres med en beskyttende holder til nettbrettet og en monteringsring som kan festes til et veggfeste, til Flex Mount eller til Car Mount. RingO er laget for å fungere sømløst med Apples Smart Cover, det gir full beskyttelse for iPad-en, for kameraet og kontrollknapp.

Prisbelønt design

Den unike utformingen av dette systemet er blitt svært godt mottatt av kunder og eksperter i bransjen. Ringo vant Plus X Award i 2010 og IF DesignAward i 2011, og det er det mest solgte festesystemet for nettbrett i verden. Vogel's Ringo støtter de mest populære nettbrettmerkene, inkludert iPad 2 (3. og 4. generasjon) samt Galaxy Tab 10.1 (1. og 2. generasjon).

Powered by Labrador CMS