Juice

Pressemelding fra Aurora Group 14. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

JUICE – forfriskende ny merkevare innen tilbehør til smarttelefoner 

 

Fargerik emballasje utformet som juicekartonger kjennetegner det nye merket JUICE, som byr på et forfriskende sortiment av kabler, ladere, powerbanker og høyttalere til smarttelefoner. JUICE har allerede oppnådd bestselgerstatus i Storbritannia, og nå er turen kommet til Norge.   

«Hvorfor ikke bare kalde det hva det er?», tenkte stifteren av JUICE, da han en dag satt og spiste frokost. På offisielt smarttelefonspråk betyr juice strøm til telefonen din, og de mange nyttige laderne, powerbanker, ledninger og annet tilbehør til ditt kjæreste eie kommer i unike emballasjer, designet som, ja – juice.   

JUICE har allerede erobret det britiske markedet for mobiltilbehør, og nå er det nye og forfriskende merket også på hyllene i Danmark. JUICE byr på et bredt sortiment av tilbehør innen kategoriene ledninger, ladere og Bluetooth-høyttalere til innendørs og utendørs bruk og rommer også tilbehør til bruk i bilen.   

JUICE In-Car Lightning Charger holder dine Apple Lightning-produkter ladet og klare til bruk når du er på farten. Den kompakte designen gjør den enkel å oppbevare i hanskerommet, og den 1,5 meter lange ledningen rekker til alle passasjer i bilen (5 V, 1 000 mAh).   

JUICE Power Station er en powerbank med ekstrem høy kapasitet, som både gjør det mulig å lade to enheter samtidig og som samtidig er kraftig nok til å kunne lade de fleste smarttelefoner mer enn seks ganger (3,4 V, 11 200 mAh).   

JUICE Sleek Sound Square er en kul og kompakt Bluetooth-høyttaler som gjør det mulig å spille musikk overalt. Ikke bare leverer høyttaleren god lyd, den har også en ekstra lang batterilevetid på opptil seks timer med Bluetooth og hele 10 timer tilkoblet.   

JUICE Charg&Sync Cable er fargerike data- og synkroniseringsledninger til både Apple, Samsung, Nokia og en lang rekke andre smarttelefoner og nettbrett. Ledningene utmerker seg med en cool design og fås i flere forskjellige lengder på helt opptil tre meter.   

JUICE– det viktigste:    

•    Ny serie av ledninger, ladere og høyttalere i cool og fargerik design

•    Kompatibelt med alle populære enheter

•    Både til hjemmet, kontoret og bilen

•    Sertifisert av Apple.

Pris:

JUICE In-Car Lightning Charger

Veil. pris kr 229,00.

JUICE Power Station

Veil. pris kr 449,00.  

JUICE Sleek Sound Square

Veil. pris kr 299,00.

JUICE Charg&Sync Cable

Veil. pris kr 99-249,00.

Powered by Labrador CMS