Essentials Leather Booklet Case

Pressemelding fra Aurora Group 10. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Essentials Leather Booklet Case – håndsydd skinn til smarttelefonen

Gi smarttelefonen en eksklusiv vintage-look med den nye og håndsydde Leather Booklet Case i ekte skinn fra Essentials. En kul og praktisk beskyttelse av ditt kjæreste eie.

Med bruken av apper til alt fra betaling i supermarkedet til overføring av penger fra nettbanken er smarttelefonen blitt hverdagens viktigste redskap. Med smarttelefonen og et par kredittkort er du mer enn godt nok forberedt på hverdagens utfordringer, og det har fått Essentials til å skape den ultimative booklet case som ikke bare samler smarttelefon, kredittkort og visittkort i én praktisk pung.

Essentials Leather Booklet Case tilfører samtidig smarttelefonen en eksklusivt vintage-look, takket være det flotte, myke og håndsydde skinnet. Du klikker smarttelefonen fast i det innebygde coveret som holder enheten godt og sikkert fast i den robuste og beskyttende skinn-casen.

På baksiden av frontklaffen med magnetlås finner du tre lommer til kredittkort samt en ekstra lomme til visittkort, kvitteringer eller pengesedler. Den nye skinn-casen fås i fire farger med hver sin unike stil: Svart, blå, brun og mørkebrun.

Essentials Leather Booklet Case – det viktigste:

• Eksklusiv booklet case i ekte, håndsydd skinn

• Fås i fire forskjellige farger – svart, mørkeblå, brun og mørkebrun

• Magnetlås og lommer til kredittkort

• Fås til iPhone 5/5S/6/6S Plus, Sony Xperia Z5/Z5 Compact og Samsung Galaxy S6

• Veil. pris fra kr 299,00.

Pris og forhandler

Essentials Leather Booklet Case

Fås til iPhone 5/5S/6/6S Plus, Sony Xperia Z5/Z5 Compact

og Samsung Galaxy S6/S6 Edge

Farger: Svart, mørkeblå, brun, mørkebrun

Veil. pris kr 299,00-329,00.

Powered by Labrador CMS