Puro til Samsung Galaxy S5

Pressemelding fra Aurora Group 21. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny kolleksjon av beskyttelser til Samsung Galaxy S5

Italienske PURO er nå klar med en bred kolleksjon av flotte designede beskyttelser til nye Samsung Galaxy S5.

PURO Silicon Case — en myk og ytterst fleksibel beskyttelse av tynn silikon som fester seg tett til telefonens sider og bakside med perfekt passform. Du har full tilgang til den store berøringsskjermen, og det er naturligvis åpning til kamera, mikrofon, lade- og hodetelefonkontakt. PURO Silicon Case fås i svart eller transparent silikon.

PURO Clear Case — den mest solgte PURO-beskyttelsen fås naturligvis også til Samsung Galaxy S5. Kombinasjonen av transparent plast på baksiden og støpt, myk silikon på kantene gir den definitive beskyttelsen av telefonen samtidig som at den slanke designen blir beholdt. Naturligvis med tilgang til kamera, mikrofon, lade- og hodetelefonkontakt. Clear Case fås i fargene svart, blå, rosa og hvit.

PURO Eco-Leather Cover — en eksklusiv flipp-beskyttelse i naturskinn med et unikt Saffiano-mønster. Denne beskyttelsen skiller seg ut ved at den har plass til tre betalingskort på innsiden av frontklaffen. Fås i svart eller hvit og med eller uten transparent bakside.

PURO Bi-Color Wallet Case — raffinert flipp-beskyttelse i naturskinn i en slank og elegant design som matcher Samsung Galaxy S5. Også her har du plass til tre betalingskort på innsiden av frontklaffen, og akkurat som navnet antyder, fås denne beskyttelsen i ulike fargekombinasjoner — svart/rød, svart/grønn, blå/blå, rosa/rød og hvit/blå.

PURO Slim Essential Eco-Leather Case — stilfull case i tykt naturskinn som beskytter din Samsung Galaxy S5 effektivt mot slag og støt. Utstyrt med en magnet som automatisk slår av skjermen når du putter telefonen ned i casen — og med en liten slipp som gjør det enkelt å få den opp igjen! Fås i svart og hvit, og begge med en skinnende PURO-logo i sølv.

PURO Anti Shock Cover — Superenkel, men samtidig superbeskyttende cover til Samsung Galaxy S5. Enkel design, perfekt passform og skapt i hard plast med en myk overflate som sikrer telefonen med hverdagens strabaser. Fås i flere ulike smarte farger.

Powered by Labrador CMS