One For All Remote Control Smart

Pressemelding fra Aurora Group 26. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

One For All Remote Control Smart

– tilgang til alle enheter med én fjernkontroll

Lei av å lete etter fjernkontrollene rundt om i stua? Med One For All Remote Control Smart kan du betjene opptil åtte forskjellige enheter på én gang.

Drømmer du også om å kaste alle fjernkontroller og bare ha én? Om den ultimative fjernkontrollen som kan styre både tv-en, digitalboksen, hi-fi-anlegget, DVD-spilleren og alle de andre enhetene du har? Da kan du glede deg, for med Remote Control Smart fra One For All kan du akkurat det!

Styrer opptil åtte forskjellige enheter samtidig

Remote Control Smart er den ultimative fjernkontrollen som styrer opptil åtte forskjellige enheter på én gang. Det betyr at du raskt og enkelt kan slå på tv-en, skru ned lyden på hi-fi-anlegget og styre digitalboksen med én fjernkontroll.

Passer til over 335 000 modeller

Remote Control Smart er kompatibel med over 335 000 modeller fra over 7 000 forskjellige merker, noe som gjør den 100 % fremtidssikret. Oppsetningen gjøres raskt og enkelt – enten ved hjelp av One For All-app-en eller via fjernkontrollens enkle SimpleSet-funksjon.

One For All Remote Control Smart – det viktigste:

• Universal fjernkontroll – styrer opptil åtte forskjellige enheter på én gang

• Kompatibel med over 335 000 modeller fra over 7 000 merker

• Enkel oppsetning ved hjelp av One For All-appen eller SimpleSet-funksjon

• Den eneste fjernkontrollen du har bruk for!

One For All URC 7980 Remote Control Smart

Veil. pris kr 749,00.

One For All selges i Norge av bl.a. Expert

Powered by Labrador CMS