Puro Fit Watch

Pressemelding fra Aurora Group 11. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PURO Fit Watch kåret til Godt Kjøp av magasinet Aktiv Trening

Aktivitets-trackere til håndleddet er mer populære enn noensinne, og markedet byr på et bredt utvalg av modeller i alle prisklasser. I en aktuell sammenligningstest foretatt av magasinet Aktiv Trening, er PURO Fit Watch nettopp blitt kåret til beste kjøp til prisen.

Aktivitets-tracker er en ny hit. Det intelligente gummiarmbåndet registrerer aktiviteten din døgnet rundt og varsler deg om du får rørt deg nok og sovet nok, og den kan også optimalisere treningsopplegget med nyttig informasjon om antall forbrente kalorier.

I løpet av få år er utvalget av aktivitets-trackere vokst massivt, og armbåndene finnes i dag i mange varianter og prisklasser. Men hvilket bør du velge? En av de ledende sport- og treningsmagasinene sier nå at du får 'mest for pengene'.

Beste kjøp til prisen

Magasinet Aktiv Trening som utgis i Norge, Danmark og Sverige har testet 14 av markedet aktivitets-trackere. Testpersonene har i flere dager trent og sovet med trackere og testet dem grundig og intensivt mot kriteriene for funksjonalitet, passform, grensesnitt og app. De kåret PURO Fit Watch som Godt Kjøp - et produkt som ifølge magasinet er et 'meget godt kjøp for pengene' og der 'kostnaden er lav, men kvaliteten høy'.

PURO Fit Watch roses bl.a. for den tilhørende PURO Fit Watch-appen som ifølge testpersonene 'gir en god oversikt over antall skritt, hvor mye man trener og ikke minst hvor godt man sover'. Nettopp søvnfunksjonen vurderes som en av de beste i testen, mens passformen til armbåndets også får rosende ord med på veien

Kilde: Aktiv Trening #4 2016

Om PURO Fitness Watch

Puro Fit Watch er et intelligent gummiarmbånd som registrerer dine aktiviteter og bevegelser døgnet rundt og beregner forbrente kalorier, søvnrytme og mye mer. Armbåndet fungerer med den integrerte Fit Watch-appen til smarttelefon og forbindes enkelt til enhver enhet med Bluetooth. Puro Fit Watch er vann- og svettetett, og den kombinerte USB-kontakten og display kan tas ut av armbåndet og kobles direkte til en datamaskin. Fås i fargene blå, grønn eller rosa – ekstra armbånd i svart følger med.

PURO Fit Watch

Fås i blå/svart, grønn/svart, rosa/svart

Veil. pris kr 1 099,00.

Powered by Labrador CMS