AutoHiFi Connects2 AutoDAB.

Pressemelding fra AutoHiFi 31. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

AutoHiFi introduserer AutoDAB - full DAB integrering i bil!

AutoHiFi er stolte over å kunne presentere Connects2 AutoDAB.  

Connects2 har utviklet en full serie av DAB integreringsmoduler som dekker 90% av bilparken i Europa. Endelig er det mulig å ettermontere DAB i bilen, uten noen form for synlige bokser eller dingser. Denne Plug & Play løsningen gir deg tilgang til alle DAB/DAB+ kanaler via bilens originale headunit. All styring, alle innstillinger og justeringer gjøres ved hjelp av bilens multifunksjonsratt, mens DAB-teksten kommer opp i bilens originale display.  

I skrivende stund finnes det 50 forskjellige bilspesifikke AutoDAB sett, og antallet kompatible bilmodeller øker i raskt tempo. Så om en gitt bilmodell ikke er å finne i listen, så er det stor grunn til å tro at den vil dukke opp snart. AutoDAB får du kjøpt hos de aller  fleste utsalgssteder i landet som selger bilstereo, bilrekvisita og  lignende.

Veiledende utsalgspris er 2.990,-  

Spesifikasjoner

Plug & Play installering

Lagrer favorittstasjoner

Ingen synlige bokser

Ingen synlige kabler

Full integrering

Betjenes med multifunksjonsrattet

Benytter bilens egne display

Meny valg og innstillinger bekreftes av stemme

Viser radio tekst; Sangtittel, artist info etc.  

Settet inneholder:

Connects2 AutoDAB modul

Plug & Play kabelsett

DAB antenne for montering i frontrute

Monteringsanvisning  

Hvorfor velge DAB?

Pr. i dag er det 20 varierte kanaler som sendes i DAB nettet. På sikt er det plass til inntil 70 kanaler. Digital signal kvalitet ­ Ingen FM-skurring Enklere å forholde seg til stasjoner ­ søk etter stasjonsnavn i stedet for frekvens. Forbered deg på slukking av det analoge FM-nettet  

Powered by Labrador CMS