Björn Selström med de to nye trådløse laderne fra Belkin. Den lille proppen han holder er til lading av Apple Watch. Foto: Jan Røsholm

TRÅDLØSE HURTIGLADERE FRA BELKIN

– Vår nye lader støtter den siste Qi2-standarden, og gir trådløs lading opp til 15 watt, sier nordisk salgssjef i Belkin, Björn Selström.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har hatt fokus på tilbehør til Apple-produkter, men tilbyr ladere til en rekke merker innen mobiltelefoner og smartutstyr. Alle støtter den nyeste Qi2- standarden, sier Selström til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi møter ham i september på IFA-messen i Berlin.

Den nye trådløse laderen fra Belkin kan lade opptil tre enheter samtidig. Foto: Jan Røsholm

– Belkin startet opp med én kabel, og i dag har vi fire produktområder rettet mot forbrukermarkedet; ladeprodukter, basestasjoner, lydprodukter og skjermbeskyttelse. Her på IFA lanserer vi to trådløse ladere, som begge er i butikken før jul, sier salgssjefen.

 

BoostChargePro

Belkin startet opp med én kabel, og i dag har vi fire produktområder

Den minste av de to BoostChargePro-laderne er en to i én-løsning, slik at både mobiltelefon og for eksempel ørepropper samtidig kan lades trådløst, og den har også en USB-C-kontakt. Storebror har tre ulike ladeposisjoner, hvor den tredje er spesialtilpasset Apples smartklokke. Prisen er 800 og 1.300 kroner, og de blir å finne hos Elkjøp, Power, Eplehuset, Komplett og Clas Ohlson.

– Bærekraft er viktig for Belkin, og vi tilstreber et mål om å ha minst 75 prosent resirkulert plast i våre produkter. Vi tester kablene grundig; 20.000 og 60.000 ganger før de settes ut i markedet, sier Selström.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2023, som ble distribuert uke 47. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

 

Powered by Labrador CMS