BenQ SW320

Pressemelding fra BenQ 13.desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BenQ SW320 – Ny toppmodell til bildebehandling med utrolig fargegjengivelse og HDR

Ekte 10-bit IPS-panel gir perfekte forutsetninger for presisjonsarbeid i Adobe RGB-fargerommet

BenQ presenterte i dag en ny skjerm for profesjonell bildebehandling: SW320 er en 31,5-tommers 4K-skjerm med klassens beste fargegjengivelse, og støtte for High Dynamic Range (HDR). Med 99 prosent dekning av Adobe RGB-fargerommet og 100 prosent av sRGB, Rec. 709 og DCI-P3, sikrer SW320 med sitt ekte 10-bit IPS-panel og avanserte 14-bit 3D LUT (lookup table), en spektakulær fargegjengivelse med en feilmargin, ∆E, på ≤2.

«SW320 er resultatet av BenQs dedikerte arbeid for å oppnå den optimale presisjon for fargegjengivelse på våre skjermer» forteller Bo Cramér, administrerende direktør for BenQ Nordic AB. Han fortsetter «Denne HDR-skjermen med sitt brede fargerom oppfyller fotografers strenge krav, og løfter profesjonell bildebehandling til nye høyder.»

I tillegg til et imponerende 31,5-tommers IPS-panel med 4K UHD 3840 x 2160 oppløsning og en innsynsvinkel på 178 grader både vannrett og loddrett, har SW320 følgende egenskaper:

• 99 prosent dekning av Adobe RGB-fargerommet og Technicolor-sertifisering. SW320 dekker 99 % av Adobe RGB, et langt større fareområde enn sRGB og Rec. 709. Med støtte for DCI-P3, samt 100 prosent av sRGB og Rec. 709, er SW320 Technicolor-sertifisert for å oppfylle de strenge kravene for fargenøyaktighet som gjelder i Hollywood og andre markeder innen medie- og underholdningsbransjen, som har et sterkt fokus på konsis, presis og originaltro fargegjengivelse.

• Støtte for HDR-innhold. Med et større dynamisk område mellom sort og hvitt, muliggjør SW320 mer realistisk bildegjengivelse og støtter HDR-signaler via både HDMI og Displayport.

• Ekte 10-bit fargedybde med 14-bit 3D LUT, ΔE ≤ 2. Gjengivelse av mer enn én milliard farger gir svært jevne fargeoverganger, og med 14-bit LUT sikrer SW320 presis fargenøyaktighet i henhold til kravene fra CIE’s (Comission Internationale de l’Eclairge’s): En avviksverdi ΔE på under 2, hvilket er under hva det menneskelige øye kan oppfatte.

• Palette Master Element-fargekalibrering. SW320 kan kalibreres med en maskinvarebasert fargemåler og Palette Master Element-kalibreringsprogramvare.

• Ensartet lysstyrke. SW320 gir en autentisk og konsekvent bildegjengivelse, ved at lysstyrken er konsekvent over hele skjermen. Dette er resultatet av en grundig finjustering av hundrevis av underområder med spesialtilpasset og nøyaktig utstyr.

• GamutDuo og avansert sort/hvit-modus. GamutDuo muliggjør en side-ved-side-visning av det samme bilde i to forskjellige fargeområder, for eksempel Adobe RGB og sRGB. Fotografier kan også vises med sort/hvit-filmeffekt, med tre faste innstillinger til forhåndsvisning før videre behandling.

• Hurtigtaster og profesjonell solskjerm. Den unike hurtigtastfjernkontrollen gjør det enkelt å bytte mellom bildeinnstillinger og fargeområder, mens den medfølgende solskjermen forhindrer gjenskinn som kan påvirke fargegjengivelsen.

SW320 har et stilrent designet og refleksionsfri kantramme, justerbar fot, samt gode tilkoblingsmuligheter: kortleser, to USB 3.0-porter, HDMI 2.0a-port og DisplayPort 1.4 + miniDisplayPort 1.4-port med støtte for Thunderbolt-tilkobling fra Mac-er.

Pris:

- BenQ SW320 har en veiledende pris på 13 999 inklusive mva.

Powered by Labrador CMS