BenQ InstaShow

Pressemelding fra BenQ 23. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BenQ InstaShow – trådløs videooverføring uten programvare

Den perfekte løsning til presentasjoner på kontoret og på farten, takket være universell kompatibilitet, raskt oppsett og enkel betjening.

BenQ, en av verdens ledende produsenter av pc-skjermer og projektorer, lanserer InstaShow – en brukervennlig løsning for 100 prosent programvarefri trådløs videooverføring i opptil 1080p med 60 Hz oppdateringsfrekvens. Gjennom bruk av 802.11ac WiFi-teknologi, og automatisk valg av trådløs kanal, er du sikret stabil og rask overføring av video og stereolyd på opptil 8 meters avstand.*

«Når du skal holde en presentasjon, gir det ikke et godt inntrykk hvis deltagerne må vente på grunn av programvarekonfigurering eller kompatibilitetsproblemer. BenQ InstaShow fungerer bare – uten installasjon av programvare eller drivere. Man kobler senderen til en USB-port og en HDMI-utgang på datamaskinen, mens mottakeren kobles til en ledig HDMI-port på projektor eller storskjerm, videre trykker man bare på knappen på InstaShow, så skal bilde og lyd være på plass» forteller Bengt Boquist, norsk country manager for BenQ. Han fortsetter: «InstaShow støtter HDCP, slik du kan sende fra enhver kilde med USB- og HDMI-port til enhver projektor, tv-skjerm eller monitor med HDMI-inngang – også når det forutsetter støtte for HDCP-kopibeskyttelsesteknologi. Takket være SmartEDID velger InstaShow automatisk den beste oppløsning som støttes av både kilde og fremviser – det er perfekt for å sikre skarpe presentasjoner utenfor huset, hvor kundenes utstyr kan variere kraftig.»

Det rette bildet til enhver situasjon – ganske enkelt

BenQ InstaShow velger automatisk den beste WiFi-kanalen og videooppløsningen, og med et trykk på MODE-knappen kan bildet raskt tilpasses behovene; presentasjonsmodus til skarp tekst og tydelige grafer eller videomodus til video i 1080p. Dessuten støtter InstaShow utvidet skrivebord i Windows og Mac OS, slik den som holder presentasjonen kan vise notater og private opplysninger på sin egen skjerm, mens deltagerne kan følge selve presentasjonen på storskjermen.

InstaShow-systemet støtter opptil 16 sendere for hver mottaker, slik at presentasjoner kan fordeles over flere talere, og møtets andre deltagere kan supplere med relevant materiale med et enkelt trykk på knappen på deres enhet.

*Rekkevidden er avhengig av omgivelsene. Den oppgitte avstanden er målt i en rett linje med fri sikt. Gjenstander av stål, tre, betong eller murstein kan redusere den rekkevidden i praksis.

- BenQ InstaShow, inkludert trådløs mottaker, er nå tilgjengelig med en veiledende pris på 8 990 norske kroner eksklusiv mva.

- Ekstra InstaShow-sendere kan kjøpes i tillegg. Veiledende pris for to sendere, samt holder, er 4 290 norske kroner eksklusiv mva.

Powered by Labrador CMS