Berghs Apparatservice har nytt hvitevareverksted på Kongsvinger. Foto: Ole Storkaas

NYTT BLAD BERGH MED FAGBREV

Leo Aleksander Bergh har bestått fagprøven som elektroreparatør, og går inn i staben som tekniker ved Berghs Apparatservice på Kongsvinger.

Publisert
Leo Aleksander Bergh har bestått fagprøven som elektroreparatør. Her utenfor de nye lokalene til Berghs Apparatservice på Kongsvinger. Foto: Ole Storkaas

Han går dermed i sin fars fotspor; Ivar Leo Bergh etablerte selskapet 1. januar 1999, etter å ha jobbet hos Svendsens Apparatservice i 13 år.

Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Sammen med Bergh senior og junior, er Martin Tørmoen Wang tredje tekniker i bedriften, som nylig har flyttet fra Stasjonsveien til Berghs privatadresse i Tajestien 2. I et nybygg har de et eget hvitevareverksted, samt kontorlokaler nærmest utformet som et operasjonssenter i det de kaller «Tårnet», med utsikt Kongsvinger.

Kontorlokalene til Berghs Apparatservice, kalt «Tårnet». Foto: Ole Storkaas

– Leo fattet nok tidlig interessen for hvitevarer, da jeg har sett bilde av en meget ung Mr. Bergh, jeg tipper cirka 6-7 år gammel, i god gang med å bytte trommel i en vaskemaskin. Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder hos det vi opplever som en meget serviceinnstilt hvitevarebedrift, sier norsk servicesjef Ole Storkaas i Whirlpool, som har sendt oss disse bildene.

Berghs Apparatservice utfører installasjon, montering og service, og de selger også varmepumper, kjølerom, kjøleromsaggregater og storhusholdningsmaskiner.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 1/2023, som ble distribuert uke 8. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS