Game & Wario Wii U

Pressemelding fra Bergsala 2. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

GAME & WARIO LANSERES TIL Wii U DEN 28. JUNI!

Gjør deg klar for en helsprø sommer med Wario og vennene hans!

Wario og de gale vennene hans er tilbake iGame & Wario, en splitter ny, fargerik samling av helsprøe spill som lanseres eksklusivt til Wii Uden 28. juni! Spillet utnytter det unike oppsettet til Wii U GamePad-kontrollen og TV-skjermen på innovative og spennende måter for å gi deg en Wario-opplevelse uten like!

Wario har syslet med programvareutvikling sidenWarioWare-serien - og bare elsker å finne nye måter å spille spill på med de nyeste konsollene. I Game & Wario prøver Wario seg på en ny konsoll med en pekeskjerm midt på kontrolleren… Dette resulterer selvsagt i en sprø samling med spill som alle kan spilles ved å bruke Wii U GamePad-kontrollen og TV-skjermen, uansett om du spiller alene eller sammen med venner og familie.

I singleplayer-moduset kan du nyte 12 spill som forvandler GamePad-kontrollen til en rekke forskjellige gjenstander for ulike utfordringer: bruk den som et kamera, en bue som sender piler inn i TV-bildet, eller som en metode for å styre en skiløper til et diskotek, samt mye mer!

I CAMERA får du i oppgave å ta bilder av kriminelle på rømmen med GamePad-kontrollen! TV-skjermen viser en travel gate i Diamond City som du kan ta en nærmere titt på ved å løfte opp GamePad-kontrollen. Ta et perfekt bilde av kjeltringene for å fange dem!

I GAMER inntar du rollen som 9-Volt, en gutt som blir sendt til sengs med den håndholdte konsollen sin, men som er desperat etter å få ny high score… Moren hans prøver imidlertid å ta ham på fersken mens han spiller! Du blir derfor pent nødt til å holde et øye med TV-skjermen som viser soverommet til 9-Volt, mens du spiller minispill, slik at du kan late som du sover når moren hans nærmer seg! Prøv å spille så lenge som mulig uten at du blir oppdaget!

Du kan også prøve lykken med Chick-N-Win, en kyllingformet innretning som legger kapsler fylt med overraskelser, og få en av over 200 rare og fantastiske leker å leke med; hver av lekene viser deg noe gøy og eksentrisk som du kan gjøre med GamePad-kontrollen din.

Game & Wario avduker også en ny vri på å spille sammen med andre på Wii U: kun ved hjelp av GamePad-kontrollen kan du dele moroa med venner og familie i fire ulike spill i flerspillermoduset!

I DISCO må du kjempe mot en venn i en dansekonkurranse, hvor spillerne setter tempoet og bevegelsene på GamePad-kontrollen for poeng. Hver spiller holder i en ende av GamePad-kontrollen og prøver å lure motstanderen med stilig fingerarbeid. Tapp lett på tre steder på pekeskjermen i takt med musikken for å plassere bevegelser som motstanderen må gjenskape. Hvert feilsteg gir motstanderen poeng – du trenger den høyeste poengsummen for å vinne – så hold rytmen!

I FRUIT kan opp til fem spillere spille sammen i ulike roller: én spiller inntar rollen som en feig frukttyv som bruker GamePad-kontrollen for å jobbe i hemmelighet. De andre spillerne inntar rollen som agenter og følger med på TV-skjermen for å finne tyven i mengden. Agentene vil møte på ulike utfordringer som travle gater, passerende trafikk og røykfylte piper som blokkerer sikten. På slutten av spillet sender agentene rundt GamePad-kontrollen for å peke ut hvem de mener er tyven, så her gjelder det å holde hodet kaldt og blikket skarpt!

I ARTWORK konkurrerer opp til fem spillere i en tegnekonkurranse for å se hvem som kan tegne og gjette tegninger rakest for å få mest mulig poeng. Spillerne bytter på å tegne ord så raskt som mulig på GamePad-kontrollen mens de andre spillerne gjetter hva ordet er. Man får poeng både for å gjette riktig og for å tegne fort!

Denne spilltypen er også integrert i Miiverse som Miiverse ARTWORK, hvor du kan velge én av fire anvisninger å tegne på 60 sekunder. Kunstverket ditt vil siden legges ut på Miiverse slik at alle kan få gleden av det! Du kan til og med sende inn dine egne ord som andre kan tegne.

Game & Wariolanseres eksklusivt til Wii U i Europa den28. juni,en morsom samling av 16 spill og hundrevis av leker som alle viser frem spennende måter å bruke Wii U GamePad-kontrollen på!

Powered by Labrador CMS