Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

Pressemelding fra Bergsala 15. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. kommer til Nintendo 3DS den 4. desember

Mushroom Kingdom skal snart få lære at to Mario-karakterer er bedre enn én i Mario & Luigi: Paper Jam Bros.! I denne spillet, som er den femte tittelen i den populære rollespillserien, må Paper Mario skape et superstjernelag for å bekjempe det eneste som er mer truende for Mushroom Kingdom enn én Bowser: to av ham!

Når Luigi tilfeldigvis åpner en mystisk, bortgjemt bok i Prinsesse Peach sitt slott, får han mer enn han hadde regnet med når karakterer fra Paper Mario-universet velter ut av sidene og begynner å gå amok. I dette eventyret må spillere ta kontroll over en fabelaktig trio som består av Mario, Luigi og Paper Mario for å bekjempe Bowser og Paper Bowser, og ikke minst få Paper Mario-karakterene tilbake til deres opprinnelige verden.

Med Paper Mario på laget har Mario og Luigi enda flere måter å utforske omgivelsene på, løse puslespill og bekjempe fiender - som er dumme nok til å tulle med brødrene. Før første gang i serien kan spillere bruke trio-angrep så vel som Paper Marios unike kopievne, som lar ham lage duplikater av seg selv. Paper Mario har også andre unike ferdigheter, som evnen til å gli gjennom bittesmå sprekker til områder som er utilgjengelige for de tredimensjonale brødrene hans.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. introduserer også såkalte «Paper Craft Battles», hvor spillere må bekjempe Bowsers hær med kraften av dans! Heltene våre må danse med en gigantisk, tredimensjonal Mario-figur laget av papp og bruke den til å beseire Bowsers minst like gigantiske pappfigurer.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. lanseres til Nintendo 3DS-familien den 4. desember!

Powered by Labrador CMS