Nintendo Scribblenauts Unlimited

Pressemelding fra Bergsala 16. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

FANTASIEN HERSKER I SCRIBBLENAUTS UNLIMITED TIL Wii U OG NINTENDO 3DS - SPILLET UTEN GRENSER

Den prisbelønte serien er tilbake med Maxwells største eventyr noensinne i Scribblenauts Unlimited

Det er på tide å slippe kreativiteten løs med Scribblenauts Unlimited, det seneste spillet i den originale serien hvor ord blir til virkelighet og den eneste begrensningen er fantasien din. Etterlengtede Scribblenauts Unlimited er Maxwells første eventyr i en åpen verden full av utfordringer, og vil lanseres i Europa den 8. februar til Wii U, Nintendo 3DS og Nintendo 3DS XL.

I Scribblenauts Unlimited skal du atter en gang løse puslespill og utfordringer ved å forestille deg et objekt som kan håndtere problemet du står ovenfor og bringe objektet til live ved å skrive navnet på det. Og for første gang får du også vite mer om historien bak Maxwell, foreldrene hans, tvillingsøsteren Lily og hvordan han fikk den magiske notatblokken sin.

Der tidligere spill i serien inneholdt helt lineære nivåer tilbyr Scribblenauts Unlimited et helt åpent univers som er delt inn i åtte verdener og 41 nivåer, som alle har egne objekter å utforske. Kanskje må du ta turen inn til storbyen for å hjelpe politiet med å fange en tyv eller reise til en tropisk øy for å hjelpe et forlist kjærestepar – det er kun fantasien din som setter grensene for hvordan du hjelper dem, og du vil få en ettertraktet Starite så lenge de er fornøyde. Med det nye Merit Board kommer hver verden med en omfattende liste over tips, inkludert den nye ”Starite Vision”-hjelperen som fremhever alle Starites og Starite Shards i nærheten.

Scribblenauts Unlimited er større enn tidligere spill i serien med over 50 Starites og 500 Starite Shards, noe som vil gi deg over 20 timer spillmoro og et ubegrenset antall artige timer hvor du bruker hvert nivå som din personlige lekeplass. Med det helt nye objektbiblioteket kan du til og med lagre tidligere påkalte objekter i Maxwells "magiske ryggsekk" hvor du har kjapp tilgang til dem for senere bruk.

Wii U-funksjoner:

• Skap og del objekter - Du kan nå skape dine egne objekter for å påkalle dem i spillet! Er du ikke imponert av en "‘angry, purple shark’"? Hva med en "partyshark" som flyr og i tillegg skyter laserstråler? Alt er mulig med den nye objektskaperen. Endre farger, flytt rundt på deler, endre størrelser og legg til fysiske egenskaper eller oppførsler for å endre måten objektet ditt samhandler med Scribblenauts-verdenen. Du vil møte avatarene til andre spillere og kan laste ned objektene de har skapt til ditt bibliotek – og de kan gjøre det samme med dine skaperverk!

• Bonusinnhold med Nintendo-tema – Oppdag dusinvis av karakterer og gjenstander fra Mario- og The Legend of Zelda-seriene som vil samhandle med verdenen din på morsomme og fantastiske måter.

• Flerspillermodi – Spill med venner som kan hoppe inn med en Wii Remote Plus og ta kontroll over et hvilket som helst objekt i spillet. Eller spill med så mange mennesker du ønsker som tilskuere på tv-skjermen. De kan gi råd til spilleren som skaper objekter med Wii U GamePad-kontrollen.

• HD-grafikk: For første gang kan du nå se Scribblenauts-verdenen i feiende flott høydefinisjon på storskjermen. Hvis det er for mye å ta inn, kan du zoome inn på de store HD-nivåene for å få bedre oversikt.

Nintendo 3DS-funksjoner:

• StreetPass – Utnytt Nintendo 3DS-konsollens StreetPass-funksjonalitet for å se kreative løsninger på puslespill fra andre spillere du møter.

• 3D-filmklipp: For første gang har spillet flotte filmsekvenser gjengitt i fantastisk 3D.

Scribblenauts Unlimited byr på et kreativt eventyr som vil sette fantasien din på en real prøve når det lanseres i Europa den 8. februar til Wii U, Nintendo 3DS og Nintendo 3DS XL.