Pokémon Conquest til DS

Pressemelding fra Bergsala 27. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

POKÉMON CONQUEST LANSERES TIL NINTENDO DS

Opplev den kritikerroste Pokémon-serien på en helt ny måte i dette håndholdte eventyret den 27. juli!

Et kreativt nytt bidrag til Pokémon-familien gir fansen en ny måte å nyte den legendariske serien på Nintendo DS-familiens konsoller. I Pokémon Conquest, som lanseres i Europa den 27. juli 2012, vil spillere besøke den unike verdenen Ransei som er fylt med eventyr. Spillet er utviklet av TECMO KOEI GAMES Co., Ltd., og dette 2D-spillet kan også spilles på Nintendo 3DS.

I Pokémon Conquest inntar spillere rollen som en ung krigsherre som er linket til en Pokémon. Sammen må de begi seg ut på en reise for å rekruttere allierte for å styrke deres voksende kongerike. I løpet av eventyret vil spillere møte en rekke Pokémon, så vel som krigere og krigsherrer som er inspirert av Japans føydale epoke. Spillet inneholder nesten 200 Pokémon, inkludert mange fra Pokémon Black Version- og Pokémon White Version-spillene.

Spillere må velge den rette Pokémon-typen for å gjøre mest mulig skade på motstanderne, og i de turbaserte kampene må spillere velge forskjellige taktikker i intense seks-mot-seks kamper. Men pass på, for kampvilkårene kan endre seg når som helst!

Nye funksjoner i spillet som spillere kan erobre er som følger:

Historie: For å redde Ransei-regionen fra Nobunaga, en mektig krigsherre som prøver å ta over Ransei, må spillere erobre forskjellige kongeriker for å styrke deres eget rike. Det finnes totalt 17 kongeriker man kan erobre. Å erobre alle de 17 kongerikene for så å til slutt forene rikene vil vekke legendariske Pokémon til live og redde landet. Dette modiet er organisert etter episoder. Spillere kan låse opp episoder etter hvert som de avanserer, og hver episode inneholder forskjellige spillbare krigsherrer og seiersbetingelser.

Hærmekanikk: Spillere kan styrke sin egen hær ved å rekruttere beseirede krigsherrer og deres Pokémon. Etter at et kongerike er erobret, vil spillere også ha tilgang til kongerikets fasiliteter som treningsfelt, butikker hvor man kan kjøpe gjenstander og gruver hvor man kan tjene penger. Spillere kan også styrke sin egen hær ved å linke med Pokémon. Krigsherrer kan ha forskjellige linkede Pokémon og bytte mellom dem for å forberede seg strategisk på kampen de går inn i.

Kampmekanikk: Spillere vil få oppleve 17 ulike slagmarker som alle har sitt eget tema. For eksempel har kongeriket Ignis et ild-tema med lava- og ild-felt som spillere må kjempe rundt. Her vil det være strategisk smart å bruke Pokémon med vannelement for å navigere seg rundt på slagmarken og erobre riket. I tillegg kan spillere bruke treningsfeltene i de ulike kongerikene til å trene hæren sin eller finne ville Pokémon og linke med dem. Spillet registrerer automatisk alle krigsherrer etter at man har kjempet mot dem. Med hjelp av den innebygde trådløse bredbåndstilkoblingen til Nintendo DS, kan spillere kjempe med venner som også har et eksemplar av spillet med deres egne registrerte hærer.

Krigsherrer og Pokémon: Hver krigsherre har en spesiell evne som kan forandre kampens gang. For eksempel har krigsherren Oichi evnen til å helbrede alle Pokémon i hæren din. Krigsherrer er også inndelt i forskjellige typer, akkurat slik som Pokémon. Noen krigsherrer vil også ha evnen til å velge mellom forskjellige typer Pokémon å linke med.

Vennligst følg med på www.nintendo.no for mer informasjon om Pokémon Conquest.

Powered by Labrador CMS