Professor Layton and the Azran Legacy

Pressemelding fra Bergsala 8. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DEN 8. NOVEMBER VENDER PROFESSOR LAYTON TILBAKE TIL NINTENDO 3DS I HANS STØRSTE EVENTYR NOENSINNE

Ventetiden for den flosshattbærende puslespillmesteren er snart over! Professor Layton and the Azran Legacy lanseres eksklusivt til Nintendo 3DS-familieni Europa den8. november 2013. Sett ut på et helt nytt eventyr med Professor Layton og hans modige assistenter Luke og Emmy, og reis via luftskip til Froenborgs frosne landskap som det første steget mot å løse mysteriet bak den eldgamle Azran-sivilisasjonen. Reisen starter kanskje et isfylt sted, men det finnes mer enn nok å holde hjernen varm med! Spillet byr på en ny samling av over 500 gåter, hjernegrublere og interaktive puslespill å løse. Disse består av over 150 puslespill som låses opp i løpet av spillets gang og over 365 puslespill til nedlasting som Daily Puzzles hver dag fra lansering og frem til det påfølgende året.

For ferskinger er dette en sjanse til å ta steget inn i den animerte og sjarmerende verdenen til Professor Layton og leve seg inn i en actionfylt historie og vanedannende, logikkbasert pusle game play. For fans som har nytt serien, som nå strekker seg over seks spill, blir dette professorens siste etterforskning. Professor Layton and the Azran Legacyfinner sted like etter Professor Layton and the Miracle Mask, så gjør deg klar til en drøss med tvister i historien og avsløringer av Professor Laytons fortid og framtid.

Trioen mottar et brev fra en berømt arkeolog som beskriver hans oppdagelse av en "levende mumie". Dette viser seg å være ei jente innekapslet i is, en levende etterkommer fra den eldgamle Azran-sivilisasjonen – nettopp den som Professor Layton har prøvd å forstå siden sin ungdom. Heltene våre klarer å frigjøre jenta fra isen, men før de kan lære noe dukker den onde Targent-organisasjonen opp og kidnapper henne. Det er opp til Professor Layton å redde jenta og avsløre hemmelighetene bak Azran-arven før Targent... Denne siste fortellingen konkluderer forhistorien som begynte med Professor Layton and the Sprectre's Callog linker historien tilbake tilProfessor Layton and the Curious Village, det aller første spillet i serien.

Så vel som å inneholde det største utvalget av nye puslespill å løse i noen av Professor Layton-spillene, så finnes det også tre nye minispill i Professor's Trunk å nyte i løpet av eventyret. I Dress Up inntar du rollen som motekonsulent for et utvalg fargerike karakterer som du møter på reisene dine. Blande og matche plaggene du finner for å skape den perfekte moten for hver karakter. Sikt mot å skape den perfekte kombinasjonen som matcher hver karakters motekrav for å lykkes.

I Nut Roller inntar du kontrollen over et ekorn som må manøvrere sine deilige valnøtter til målet gjennom en hinderløype. Rull steiner og eikenøtter rundt på nivåene for å knuse hindre og for å dytte valnøtten mot målet. Hjelp ekornet med å bygge opp et lager av valnøtter, og hun vil kanskje hjelpe deg å finne hint-myntene som er skjult rundt om i verden.

I Blooms and Shrooms passer du på en rimelig sær blomsterhage, en som er fylt med overraskende flora som inkluderer Burst Flowers som sender ut lys som får trær til å blomstre, men dessverre også giftige sopper. Plant behendig blomster i bestemte posisjoner for å unngå de skadelige soppene og fyll hagen med vakre blomster for å vinne.

Også nytt i serien er Treasure Hunt-modiet som lar deg dele utfordringer med andre spillere avProfessor Layton and the Azran Legacyvia StreetPass-møter. I løpet av eventyret ditt vil du være i stand til å samle opp til 100 objekter som du kan utfordre andre til å finne i sine egne spill via StreetPass. Denne blandingen av hukommelse og utforskning belønner også felles Professor Layton-fans med gevinster, slik som 3D-objekter til å dekorere luftskipet med eller hotellbilletter som avslører spesielle drømmesekvenser med karakterer som fansen har likt i tidligere spill.

Professor Layton and the Azran Legacylanseres i Europa den8. november, eksklusivt til Nintendo 3DS-familien, både i butikk og som en digital nedlastning via Nintendo eShop.

Powered by Labrador CMS