The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Pressemelding fra Bergsala 21. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mars blir en fantastisk måned for The Legend of Zelda-fans!

Mars måned kommer til å bli en fantastisk måned for The Legend of Zelda-fans! Først ut erThe Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U og deretter følger Nintendo opp medHyrule Warriors: Legends til Nintendo 3DS samt en kjempelekker New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition-konsoll.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD er en remake av det kritikerroste The Legend of Zelda-spillet som ble lansert til Nintendo GameCube og Wii i 2006. Den nye versjonen byr på vakker HD-grafikk og er kompatibel med amiibo.

Samtidig som spillet lanseres også den nye amiibo-figuren Wolf Link. Denne amiibo-figuren vil gi deg tilgang til Cave of Shadows, et helt nytt område hvor dyktige spillere kan bruke Wolf Links og Midnas krefter til å møte fiender som blir mer og mer utfordrende for hvert nivå. Med Wolf Link-figuren kan du også spare på hjerter som du siden kan bruke i Cave of Shadows.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD er dessuten kompatibelt med ytterligere fem The Legend of Zelda-amiibo fra Super Smash Bros. Collection. amiibo-figurene av Link og Toon Link vil kunne utstyre deg med flere piler, mens amiibo-figurene av Zelda og Sheik vil gi deg flere hjerter. Om du derimot ønsker å gjøre spillet litt vanskeligere, så kan du benytte deg av Ganondorf-figuren som gjør at fiender vil dele ut dobbelt så mye skade. Ta gjerne en titt på denne traileren for å se hvordan dette fungerer: https://youtu.be/tmK9CWH_9SY

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD lanseres både som et frittstående spill og som en Limited Edition-pakke som inneholder selve spillet, en Wolf Link-amiibo og en CD den 4. mars. amiibo-figuren av Wolf Link vil også lanseres løst på et senere tidspunkt.

Zelda-fans kan også se frem til en spesiell New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition-konsoll den 24. mars. Denne limited edition-utgaven inneholder en gullfarget New Nintendo 3DS XL-konsoll med det velkjente Hylian Crest-symbolet. Besøk følgende link for å se den eksklusive konsollen: https://youtu.be/eR9JJXrKhzM

Hyrule Warriors: Legends lanseres også til Nintendo 3DS den 24. mars. Hyrule Warriors ble opprinnelig lansert til Wii U, men i denne versjonen finnes det flere karakterer, som Tetra, Toon Link og kongen av Hyrule fra The Legend of Zelda: Wind Waker HD.

Hyrule Warriors: Legends vil være kompatibelt med amiibo-figurer fra The Legend of Zelda-serien, inkludert Wolf Link. Perfekt om du har en New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL eller tilbehøret Nintendo 3DS NFC Reader/Writer, som gjør at du kan bruke amiibo på en Nintendo 2DS, Nintendo 3DS eller Nintendo 3DS XL.

Hyrule Warriors: Legends vil være tilgjengelig både som et frittstående spill og som en Limited Edition-utgave som inneholder spillet og en klokke, som er en replika av Linkles kompass.

Powered by Labrador CMS