BERTAZZONI ÅPNET NYE LOKALER

Bertazzonis utstillingslokaler ligger i Torsgatan 5A i Stockholm. Foto: Bertazzoni

– Vi ser frem til økt distribusjon, sier Peter Ericsson i Bertazzoni, i forbindelse med nyåpningen av selskapets utstillingslokaler i Stockholm.

Publisert

Det er rundt 14 år siden Bertazzoni åpnet sitt første utstillingslokale i Sverige, i Torsgatan 5A i Stockholm. Dette er nå totalrenovert, og er blitt større ettersom Bertazzoni har overtatt nabolokalene.

– Vi ser frem til et sterkt 2024, med økt distribusjon i Sverige, Danmark og Norge, for å tiltrekke oss nye kunder. I løpet av året vil vi lansere nye produkter i alle produktgrupper, med premiere i april på EuroCucina-messen i Milano, sier Peter Ericsson i en pressemelding.

Han er daglig leder for Bertazzoni Scandinavia, som den 24. januar innviet sitt nye showroom i Stockholm.

For fem år siden utvidet Bertazzoni til et komplett kjøkkensortiment. Foto: Bertazzoni

 

Grunnlagt i 1882

I løpet av året vil vi lansere nye produkter i alle produktgrupper

Det italienske selskapet Bertazzoni ble grunnlagt i 1882, og er ifølge pressemeldingen det eldste familieeide hvitevareselskapet i verden. Under åpningen i Stockholm var Nicola og Valentina Bertazzoni til stede, som representanter eierfamilien. De er henholdsvis operasjonssjef (COO) og markeds- og kommunikasjonssjef i Bertazzoni Group, og ønsket under åpningen å vise gjestene hvordan selskapet kombinerer lidenskapen for mat med design og ingeniørkunst.

– Siden Bertazzoni ble grunnlagt har selskapet forstått at kjøkkenet er hjertet i familielivet, med produkter utviklet for å hjelpe folk med å bringe den beste hjemmelagde maten til familiebordet. Dette har gått gjennom seks generasjoner, og fortsetter i dag, med familie, mat og ingeniørkunst som tre grunnpilarer, heter det i pressemeldingen.

Nicola og Valentina Bertazzoni representerer eierfamilien, som operasjonssjef (COO) og markeds- og kommunikasjonssjef. Foto: Bertazzoni
Nicola og Valentina Bertazzoni sammen med Kent Oderud i den svenske bransjeforeningen APPLiA. Foto: Bertazzoni
Anders Lisell (f. v.), Nicola Bertazzoni, Valentina Bertazzoni, Maurizio Infantino, Alessandro Trombetti, Luca Cappelletti og Peter Ericsson. Bakerst Michael Birkholm og Ali Abedi. Foto: Bertazzoni
Fra Bertazzonis nyoppussede utstillingslokaler. Foto: Bertazzoni

 

Komplett kjøkkensortiment

Siden starten har frittstående komfyrer i størrelser fra 60 til 120 cm vært fundamentet til selskapet. For fem år siden utvidet de med å tilby et komplett kjøkkensortiment, med innbyggingsovner, komfyrer og vifter, samt kjøl/frys og oppvaskmaskiner.

Bertazzoni er i dag til stede i 86 markeder, med Bertazzoni Scandinavia som ett av fem egne salgsselskap i Europa.

 

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 1/2024, som ble distribuert uke 8. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS