SVENSK REPRESENTANT FOR BEURER

Beurer er europeisk markedsleder innen fleksible varmeprodukter. Foto: Beurer

Den tyske produsenten av helse- og velværeprodukter, Beurer, representeres nå i Norge av svenske Wellectronics AB.

Publisert Sist oppdatert

Dette melder selskapet i en pressemelding datert 23. mai.

Salgs- og markedssjef Sebastian Kebbe i Beurer. Foto: Beurer

Beurer har gjennom årene i Norge blant annet vært representert av Sting Nordic og Mercante, og kunne i 2019 markere sitt 100 års-jubileum.

I Sverige har Beurer siden 2007 blitt solgt av Wellectronics, og ifølge pressemeldingen er suksessen de har hatt her grunnen til at de nå også overtar salget i det norske markedet. I forbindelse med dette går Beurer inn som minoritetseier i Wellectronics AB.

– Norden har alltid vært et viktig område for oss. Partnerskapet med Wellectronics vil medføre raskere levering, bedre kundestøtte og selvsagt økte markedsaktiviteter, sier salgs- og markedssjef Sebastian Kebbe i Beurer i pressemeldingen.

Markedsleder

Norden har alltid vært et viktig område for oss

Beurer ble grunnlagt i 1919 i Ulm, og er i dag europeisk markedsleder innen fleksible varmeprodukter, og tysk markedsleder innen massasjeprodukter, samt blodtrykksmålere. Selskapet er ifølge pressemeldingen også en av Europas største leverandører av personlige vekter.

I porteføljen, som består av mer enn 500 produkter, har Beurer medisinske produkter for forebygging og diagnose, vekt- og diagnostikk, samt terapi- og massasjeapparater fra velværekategorien. Ifølge pressemeldingen har de en rekke aktivitetssensorer og pulsmålere, samt produkter for skjønnhet og babypleie.

– Ved å kontinuerlig tilpasse oss nye trender og ta hensyn til våre kunders behov, tilbyr vi et komplett utvalg av produkter, fra innstegsmodeller til avanserte produkter. Derfor samarbeider vi med førsteklasses institutter, partnere og rådgivere, heter det.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS